Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1389
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКупрієнко, Л. С.-
dc.contributor.authorЗон, Г. А.-
dc.contributor.authorСтеценко, Н. В.-
dc.contributor.authorБезвершенко, О. С.-
dc.contributor.authorКуприенко, Л. С.-
dc.contributor.authorЗон, Г. А.-
dc.contributor.authorСтеценко, Н. В.-
dc.contributor.authorБезвершенко, О. С.-
dc.contributor.authorKuprienko, L. S.-
dc.contributor.authorZon, G. A.-
dc.contributor.authorStetsenko, N. V.-
dc.contributor.authorBezvershenko, O. S.-
dc.date.accessioned2013-10-21T09:29:38Z-
dc.date.available2013-10-21T09:29:38Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationРівень контамінації продуктів птахівництва сульфітредукувальними клостридіями [Електронний ресурс] / Л. С. Купрієнко, Г. А. Зон, Н. В. Стеценко, О. С. Безвершенко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 101-103.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1389-
dc.descriptionThe paper presents the results of microbiological testing of poultry products to the level of the contamination by sulphite reducing clostridia. It was defined that the reproduction of anaerobic microflora depends upon storage conditions and methods of packing of poultry meat and semi-manufactured poultry products, and was the greatest (2.4 %) among other germs.uk_UK
dc.description.abstractВ статті викладені результати мікробіологічних досліджень продукції птахівництва на рівень контамінації сульфітредукувальними клостридіями (СРК). Встановлена залежність розвитку анаеробної мікрофлори від умов зберігання та способів пакування м’яса птиці та напівфабрикатів, питома вага якої серед інших видів мікрофлори була найбільшою у продуктах вакуумного пакуванння і складала 2,4%. В статье представлены результаты микробиологических исследований продукции птицеводства на уровень контаминации сульфитредуцирующими клостридиями. Определена зависимость развития анаэробной микрофлоры от условий хранения и способов упаковки мяса птицы и полуфабрикатов, удельный вес которой среди других видов микрофлоры был наиболее высокой в продуктах в вакуумной упаковке и составил 2,4 %.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectсульфітрсульфітредукувальні клостридіїuk_UK
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UK
dc.subjectсульфитредуцирующие клостридииuk_UK
dc.subjectполуфабрикатыuk_UK
dc.subjectsulphite-reducing clostridiauk_UK
dc.subjectsemi-manufactured productsuk_UK
dc.titleРівень контамінації продуктів птахівництва сульфітредукувальними клостридіямиuk_UK
dc.title.alternativeУровень контаминации продуктов птицеводства сульфитредукувальными клостридиямиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29.pdf441,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.