Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1389
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Купрієнко, Л. С. | - |
dc.contributor.author | Зон, Г. А. | - |
dc.contributor.author | Стеценко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Безвершенко, О. С. | - |
dc.contributor.author | Куприенко, Л. С. | - |
dc.contributor.author | Зон, Г. А. | - |
dc.contributor.author | Стеценко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Безвершенко, О. С. | - |
dc.contributor.author | Kuprienko, L. S. | - |
dc.contributor.author | Zon, G. A. | - |
dc.contributor.author | Stetsenko, N. V. | - |
dc.contributor.author | Bezvershenko, O. S. | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-21T09:29:38Z | - |
dc.date.available | 2013-10-21T09:29:38Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Рівень контамінації продуктів птахівництва сульфітредукувальними клостридіями [Електронний ресурс] / Л. С. Купрієнко, Г. А. Зон, Н. В. Стеценко, О. С. Безвершенко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 101-103. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1389 | - |
dc.description | The paper presents the results of microbiological testing of poultry products to the level of the contamination by sulphite reducing clostridia. It was defined that the reproduction of anaerobic microflora depends upon storage conditions and methods of packing of poultry meat and semi-manufactured poultry products, and was the greatest (2.4 %) among other germs. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті викладені результати мікробіологічних досліджень продукції птахівництва на рівень контамінації сульфітредукувальними клостридіями (СРК). Встановлена залежність розвитку анаеробної мікрофлори від умов зберігання та способів пакування м’яса птиці та напівфабрикатів, питома вага якої серед інших видів мікрофлори була найбільшою у продуктах вакуумного пакуванння і складала 2,4%. В статье представлены результаты микробиологических исследований продукции птицеводства на уровень контаминации сульфитредуцирующими клостридиями. Определена зависимость развития анаэробной микрофлоры от условий хранения и способов упаковки мяса птицы и полуфабрикатов, удельный вес которой среди других видов микрофлоры был наиболее высокой в продуктах в вакуумной упаковке и составил 2,4 %. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | сульфітрсульфітредукувальні клостридії | uk_UK |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UK |
dc.subject | сульфитредуцирующие клостридии | uk_UK |
dc.subject | полуфабрикаты | uk_UK |
dc.subject | sulphite-reducing clostridia | uk_UK |
dc.subject | semi-manufactured products | uk_UK |
dc.title | Рівень контамінації продуктів птахівництва сульфітредукувальними клостридіями | uk_UK |
dc.title.alternative | Уровень контаминации продуктов птицеводства сульфитредукувальными клостридиями | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29.pdf | 441,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.