Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1406
Title: Вивчення чутливості бактерій роду Listeria monigytogenes до цефтіокура
Other Titles: Изучение чувствительности бактерий рода Listeria monigytogenes к цефтиокуру
Authors: Дворська, Ю. Є.
Дворская, Ю. Е.
Dvorska, J. E.
Keywords: лістерія
антибіотики
листерия
антибиотики
Listeria
antibiotics
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Дворська Ю. Є. Вивчення чутливості бактерій роду Listeria monigytogenes до цефтіокура [Електронний ресурс] / Ю. Є. Дворська // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 188-191.
Abstract: Метою дослідження було вивчення бактерицидної активності антибіотика групи цефалоспоринових антибіотиків третього покоління «Цефтіокура» щодо лістерій. Встановлено, що найменший ступінь розведення препарату "Цефтіокур», що має бактерицидні властивості по відношенню до циркулюючих штамів L. monocytogenes, ізольованих із м’яса птиці складає 1:100. Целью исследования было изучение бактерицидной активности антибиотика группы цефалоспориновых третьего поколения «Цефтиокура» относительно листерий. Установлено, что наименьшая степень разведения препарата "Цефтиокур», что обладает бактерицидными свойствами по отношению к циркулирующим штаммам L.monocytogenes, изолированных из мяса птицы, составляет 1:100.
Description: The aim of the study was to investigate the antibacterial activity of the cephalosporin antibiotic third generation "Tseftiokur" against Listeria. It was established that the lowest dilution of the drug "Tseftiokur", which has antibacterial properties against circulating strains of L.monocytogenes, isolated from poultry was 1:100.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1406
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54.pdf993,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.