Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1408
Title: Вплив мінеральних добрив на розвиток айстри китайської
Other Titles: Влияние минеральных удобрений на развитие астры китайской
Authors: Мельник, Т. І.
Сурган, О. В.
Мельник, А. В.
Мельник, Т. И.
Сурган, О. В.
Мельник, А. В.
Melnyk, T. Iv.
Surgan, O. V.
Melnyk, A. V.
Keywords: айстра китайська
кількість суцвіть
астра китайская
число соцветий
Callistephus chinensis
number of inflorescences
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Мельник Т. І. Вплив мінеральних добрив на розвиток айстри китайської [Електронний ресурс] / Т. І. Мельник, О. В. Сурган, А. В. Мельник // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 3(25). – С. 6-10.
Abstract: Наведені результати реакції сортів айстри китайської за різних норм діючої речовини комплексного мінерального добрива. Кращі показники за кількістю суцвіть, за висотою рослин та за виходом насіння з однієї рослини отримані за внесення норми 6 г/м2 діючої речовини комплексного NPK-добрива. Приведены результаты реакции сортов астры китайской на разные дозы действующего вещества комплексного минерального удобрения. Наилучшие показатели по количеству соцветий, высоте растений и выходом семян с одного растения получены при внесении нормы 6 г/м2 действующего вещества комплексного NPK-удобрения.
Description: The results of the reaction of Callistephus chinensis varieties to different rates of active ingredient of complex mineral fertilizers are presented. The best results by the number of inflorescences, plant height and number of seeds per plant were obtained by application of 6 g/m2 of active substance of complex fertilizer.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1408
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
02.pdf497,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.