Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1427
Title: Ефективність технологій вирощування пшениці озимої в умовах Північно-східного Лісостепу України
Other Titles: Эффективность технологий выращивания озимой пшеницы в условиях Северо-восточной Лесостепи Украины
Authors: Оничко, Т. О.
Троценко, В. І.
Онычко, Т. А.
Троценко, В. И.
Onychko, T. A.
Trotsenko, V. I.
Keywords: пшениця озима
технологія вирощування
строк сівби
пшеница озимая
технология выращивания
срок сева
winter wheat
growing technology
time of sowing
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Оничко Т. О. Ефективність технологій вирощування пшениці озимої в умовах Північно-східного Лісостепу України [Електронний ресурс] / Т. О. Оничко, В. І. Троценко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 3(25). – С. 179-181.
Abstract: Викладені результати вивчення в умовах регіону різних варіантів технологій вирощування пшениці озимої. Встановлено, що рекомендований варіант технології вирощування пшениці озимої є економічно вигідним і сприяє отриманню більше 6,0 т/га зерна групи А 2 класу. Изложены результаты изучения в условиях региона различных вариантов технологий выращивания озимой пшеницы. Установлено, что рекомендуемый вариант технологии выращивания озимой пшеницы является экономически выгодным и способствует получению более 6,0 т/га зерна группы А 2 класса.
Description: The results of the studying of different options of growing winter wheat in a region is studied. It is found that the recommended version of winter wheat cultivation technology is economic and receiving is promoted by more than 6,0 t/hectare of grain of group A 2 classes.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1427
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48.pdf268,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.