Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1430
Title: Порівняльна продуктивність сортів озимої пшениці в умовах Чернігівської області
Other Titles: Сравнительная продуктивность сортов озимой пшеницы в условиях Черниговской области
Authors: Давиденко, Г. А.
Давиденко, Г. А.
Davidenko, G. A.
Keywords: пшениця озима
якість зерна
пшеница озимая
качество зерна
wheat winter
quality of grain
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Давиденко Г. А. Порівняльна продуктивність сортів озимої пшениці в умовах Чернігівської області [Електронний ресурс] / Г. А. Давиденко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 3(25). – С. 191-194.
Abstract: В умовах Лісостепу Чернігівської області визначена порівняльна продуктивність сортів озимої пшениці. Встановлено, що кращими сортами в умовах господарства були Подолянка, Сніжана, Золотоколоса. Показники їх урожайності перевищили контроль (сорт Миронівська 65) відповідно на 16,3 ц/га; 14,8 ц/га і 13,7 ц/га. В условиях Лесостепи Черниговской области определена сравнительная продуктивность сортов озимой пшеницы. Установлено, что лучшими сортами в условиях хозяйства были Подолянка, Снежана, Золотоколоса. Показатели их урожайности превышали контроль (сорт Мироновская 65) соответственно на 16,3 ц/га; 14,8 ц/га і 13,7 ц/га.
Description: In the conditions of Forest-steppe of the Chernigiv region comparative efficiency of winter wheat varieties has been defined. It was established, that the best varieties were Podolyanka, Snizhana, Zolotokolosa (in the farm conditions). Characteristics of their productivity exceeded the control (Myronіvs'ka 65 variety) on 16,3 ce/ha; 14,8 ce/ha і 13,7 ce/ha.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1430
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51.pdf380,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.