Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1430
Назва: Порівняльна продуктивність сортів озимої пшениці в умовах Чернігівської області
Інші назви: Сравнительная продуктивность сортов озимой пшеницы в условиях Черниговской области
Автори: Давиденко, Г. А.
Давиденко, Г. А.
Davidenko, G. A.
Ключові слова: пшениця озима
якість зерна
пшеница озимая
качество зерна
wheat winter
quality of grain
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Давиденко Г. А. Порівняльна продуктивність сортів озимої пшениці в умовах Чернігівської області [Електронний ресурс] / Г. А. Давиденко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 3(25). – С. 191-194.
Короткий огляд (реферат): В умовах Лісостепу Чернігівської області визначена порівняльна продуктивність сортів озимої пшениці. Встановлено, що кращими сортами в умовах господарства були Подолянка, Сніжана, Золотоколоса. Показники їх урожайності перевищили контроль (сорт Миронівська 65) відповідно на 16,3 ц/га; 14,8 ц/га і 13,7 ц/га. В условиях Лесостепи Черниговской области определена сравнительная продуктивность сортов озимой пшеницы. Установлено, что лучшими сортами в условиях хозяйства были Подолянка, Снежана, Золотоколоса. Показатели их урожайности превышали контроль (сорт Мироновская 65) соответственно на 16,3 ц/га; 14,8 ц/га і 13,7 ц/га.
Опис: In the conditions of Forest-steppe of the Chernigiv region comparative efficiency of winter wheat varieties has been defined. It was established, that the best varieties were Podolyanka, Snizhana, Zolotokolosa (in the farm conditions). Characteristics of their productivity exceeded the control (Myronіvs'ka 65 variety) on 16,3 ce/ha; 14,8 ce/ha і 13,7 ce/ha.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1430
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51.pdf380,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.