Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/147
Назва: | Вплив водних екстрактів із пожнивних решток сільськогосподарських культур на проростання насіння бур’янів |
Інші назви: | Влияние водных экстрактов из пожнивных остатков сельскохозяйственных культур на прорастание семян сорняков Influence of water extracts from the yellowed tailings of agricultural cultures on the germination of seed of weeds |
Автори: | Масик, І. М. Давиденко, Г. А. Масик, И. Н. Давиденко, Г. А. Mаsiк, I. N. Davidenko, G. A. |
Ключові слова: | біологічне землеробство гербіциди токсичність екстрактів биологическое земледелие гербициды токсичность экстрактов |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Масик І. М. Вплив водних екстрактів із пожнивних решток сільськогосподарських культур на проростання насіння бур’янів [Електронний ресурс] / І. М. Масик, Г. А. Давиденко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 4(21). – С. 43-45. |
Короткий огляд (реферат): | В статті викладені основні результати досліджень, в яких вивчався вплив екстрактів із пожнивних решток сільськогосподарських культур на пригнічення та стимуляцію проростання бур’янів. В статье изложены основные результаты исследований, в которых изучалось влияние экстрактов из пожнивных остатков сельскохозяйственных культур на угнетение или стимуляцию прорастания сорняков. |
Опис: | In article the basic results of researches are expounded .about influence of extracts from the yellowed tailings of agricultural crops on oppression or stimulation of germination of weeds. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/147 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
269.pdf | 311,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.