Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1486
Назва: Теория и практика оценки виталитетного состава ценопопуляций растений
Інші назви: Теорія і практика оцінки віталітетного складу ценопопуляцій рослин
Автори: Злобин, Ю. А.
Злобін, Ю. А.
Zlobin, Yu. A.
Ключові слова: ценопопуляции
ценопопуляції
биология
біологія
Дата публікації: 1989
Видавництво: Наука
Бібліографічний опис: Злобин Ю. А. Теория и практика оценки виталитетного состава ценопопуляций растений [Електронний ресурс] / Ю. А. Злобин // Ботанический журнал / Наука. - М., 1989. - № 6, июнь (Т. 74). - С. 769-781.
Короткий огляд (реферат): Рассматривается неравноценность особей в ценотических популяциях по морфологии, темпам роста и динамике продукционного процесса. На этой основе предлагается двухэтапная процедура жизнеспособности растений. На первом этапе выделяются ключевые количественные морфологические признаки, детерминирующие состояние особей, которое называется в этом конкретном случае их виталитетом. На втором этапе на основе соотношения в популяциях особей разного виталитета определяется виталитетный состав популяций.
Опис: Розглядається нерівноцінність особин в ценотичних популяціях за морфологією, темпами зростання і динамікою продукційного процесу. На цій основі пропонується двоетапна процедура життєздатності рослин. На першому етапі виділяються ключові кількісні морфологічні ознаки, що детермінують стан особин, який називається в цьому конкретному випадку їх віталітетом. На другому етапі на основі співвідношення в популяціях особин різного віталітета визначається віталітетний склад популяцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1486
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Злобін Ю..pdf3,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.