Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1592
Назва: | Альтернативні ветеринарно-санітарні заходи при виробництві екологічно чистої продукції птахівництва. Альтернативные ветеринарно-санитарные мероприятия при производстве экологически чистой продукции птицеводства |
Інші назви: | Alternative veterinary-sanitary measures in the production of environmentally friendly products of poultry |
Автори: | Фотін, А. І. Коваль, Г. І. Фотин, А. И. Коваль, Г. И. Fotin, A. I. Koval, G. І. |
Ключові слова: | дезінфектант «Бровадез плюс» хімічний склад м’яса птиц тушки птиці дезинфектант «Бровадез плюс» химический состав мяса птиц тушки птицы isinfection preparation Brovadez-plus chemical composition of poultry meat poultry carcases |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Фотін А. І. Альтернативні ветеринарно-санітарні заходи при виробництві екологічно чистої продукції птахівництва [Електронний ресурс] / А. І. Фотін, Г. І. Коваль // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. - Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. - Суми, 2013. - Вип. 9 (33). - С. 98-101. |
Короткий огляд (реферат): | В статті надані результати проведених досліджень і розробка ветеринарно-санітарних заходів, виконнаня яких дозволяє отримати високоякісну екологічно чисту продукцію птахівництва. Розроблена та запропонована нами схема профілактики бактеріальних хвороб сприяє покращенню не тільки фізико-хімічної, біологічної, але й харчової цінності м’яса. В статье приведены результаты проведенных исследований и разработка ветеринарно- санитарных мероприятий, использование которых разрешает получать высококачественную экологически чистую продукцию птицеводства. Разработанная нами схема профилактики бактериальных болезней позволяет улучшить не только физико-химические, биологические свойства птицеводческой продукции, но и повысить пищевую ее ценность. |
Опис: | Materials on improvement of veterinary-sanitary measrues for prevention of bacterial infection of poultry which improve poultry products quality are revealed in the paper. The developed plan of bacterial diseases prevention allows increase phisico–chemical, biological quality of the poultry products and also to increase its nutritive value. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1592 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
30.pdf | 1,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.