Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1592
Title: | Альтернативні ветеринарно-санітарні заходи при виробництві екологічно чистої продукції птахівництва. Альтернативные ветеринарно-санитарные мероприятия при производстве экологически чистой продукции птицеводства |
Other Titles: | Alternative veterinary-sanitary measures in the production of environmentally friendly products of poultry |
Authors: | Фотін, А. І. Коваль, Г. І. Фотин, А. И. Коваль, Г. И. Fotin, A. I. Koval, G. І. |
Keywords: | дезінфектант «Бровадез плюс» хімічний склад м’яса птиц тушки птиці дезинфектант «Бровадез плюс» химический состав мяса птиц тушки птицы isinfection preparation Brovadez-plus chemical composition of poultry meat poultry carcases |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Фотін А. І. Альтернативні ветеринарно-санітарні заходи при виробництві екологічно чистої продукції птахівництва [Електронний ресурс] / А. І. Фотін, Г. І. Коваль // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. - Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. - Суми, 2013. - Вип. 9 (33). - С. 98-101. |
Abstract: | В статті надані результати проведених досліджень і розробка ветеринарно-санітарних заходів, виконнаня яких дозволяє отримати високоякісну екологічно чисту продукцію птахівництва. Розроблена та запропонована нами схема профілактики бактеріальних хвороб сприяє покращенню не тільки фізико-хімічної, біологічної, але й харчової цінності м’яса. В статье приведены результаты проведенных исследований и разработка ветеринарно- санитарных мероприятий, использование которых разрешает получать высококачественную экологически чистую продукцию птицеводства. Разработанная нами схема профилактики бактериальных болезней позволяет улучшить не только физико-химические, биологические свойства птицеводческой продукции, но и повысить пищевую ее ценность. |
Description: | Materials on improvement of veterinary-sanitary measrues for prevention of bacterial infection of poultry which improve poultry products quality are revealed in the paper. The developed plan of bacterial diseases prevention allows increase phisico–chemical, biological quality of the poultry products and also to increase its nutritive value. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1592 |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.