Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1620
Назва: Про спроби організації сільськогосподарського дослідництва на Лебединщині
Інші назви: О попытках организации сельскохозяйственного исследовательства на Лебединщине
Автори: Комликова, Г. І.
Комлыкова, Г. И.
Komlykova, G. I.
Ключові слова: сільськогосподарська дослідна справа
Сумщина
Лебединщина
сельскохозяйственное опытное дело
Сумщина
Лебединщина
Agricultural Research case
Sumy
Lebedyn
Дата публікації: 2014
Видавництво: НААН України ; ННСГБ
Бібліографічний опис: Комликова Г. І. Про спроби організації сільськогосподарського дослідництва на Лебединщині [Електронний ресурс] / Г. І. Комликова // Історія освіти, науки і техніки в Україні : мат. ІХ Всеукраїнської конференції молодих учених та спеціалістів (22 травня 2014 р., м. Київ). - К., 2014. - С. 212-214.
Короткий огляд (реферат): Розвиток сільськогосподарської дослідної справи був зумовлений об’єктивними соціально-економічними потребами, розвитком сільського господарства та переробної промисловості в країні. Як і у всій Російській імперії, епоха розквіту сільськогосподарського дослідництва на Сумщині припадає на 1881-1913 роки. Однак, дослідна справа в сільському господарстві сумського краю розвивалася дещо нерівномірно.
Опис: Развитие сельскохозяйственного опытного дела было обусловлено объективными социально-экономическими потребностями, развитием сельского хозяйства и перерабатывающей промышленности в стране. Как и во всей Российской империи, эпоха расцвета сельскохозяйственного исследовательства на Сумщине приходится на 1881-1913 годы. Однако, опытное дело в сельском хозяйстве сумского края развивалась несколько неравномерно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1620
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Комликова Г.І.pdf158,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.