Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1646
Title: | Оцінка якості продуктів забою птиці за дерманісіозу |
Other Titles: | Оценка качества продуктов забоя птицы при дерманисиозу. Assessment of quality products at slaughter poultry dermanisiozu |
Authors: | Нагорна, Л. В. Нагорная, Л. В. Nagorna, L. V. |
Keywords: | дерманісіоз інсекто-акарицидні засоби ветеринарно-санітарна оцінка дерманисиоз инсектоакарицидные средства ветеринарно-санитарная оценка dermanisioz insektoakaritsidnye veterinary-sanitary assessment |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Нагорна Л. В. Оцінка якості продуктів забою птиці за дерманісіозу [Електронний ресурс] / Л. В. Нагорна // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : зб. наук. праць. - Х., 2014. - Вип. 2. - Ч. 2. - С. 89-93. |
Abstract: | У статті наведено дані щодо встановлення якості продуктів забою птиці за дерманісіозу. Проведено дослідження щодо визначення залишків інсектоакарицидної пудри Ектосан у м'ясі, паренхіматозних органах та яйцях птиці. Визначено фізико-хімічні показники м'яса та доведена його харчова безпечність. В статье указаны данные относительно определения качества продуктов убоя птицы при дерманисиозе. Проведено исследование относительно определения остаточных количеств инсектоакарицидной пудры Эктосан в мясе, паренхиматозных органах та яйцах птицы. Определены физико-химические показатели мяса и доказана его пищевая безопасность. |
Description: | In the article the qualities of products of slaughter of bird given in relation to determination are indicated at dermanisiosis. A study on the determination of residual amounts of powder insektoaсaricid powder of Ektosan in meat, eggs parenchyma organs that bird. The physical and chemical indexes of meat are certain and his food safety is well-proven. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1646 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
нагорна_3.pdf | 400,87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.