Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1662
Title: Хімічний та технологічний контроль виробництва м'яса
Other Titles: Химический и технологический контроль производства мяса
Chemical and technological control of meat production.
Authors: Баштова, Н. К.
Баштовая, Н. К.
Bashtova, N. K.
Keywords: технологія
хімічні показники
якість
технология
химические показатели
качество
technology
chemical indicators
quality
Issue Date: 2013
Publisher: Воронежский государственный аграрный университет им. Императора Петра І
Citation: Баштова Н. К. Хімічний та технологічний контроль виробництва м'яса [Електронний ресурс] / Н. К. Баштова // Сборник научных трудов ФГБОУ ВПО «Воронежский государственный аграрный университет им. Императора Петра І». - Воронеж, 2013. - Ч. 1. - С. 118-123.
Abstract: Проводилися органолептичні і хімічні дослідження сирого м'яса різної свіжості. Своєчасні лабораторні дослідження нададуть можливість зберегти м'ясні ресурси від псування, на ранніх стадіях, використовуючи первинні ознаки погіршення якості сировини. Проводились органолептические и химические исследования сырого мяса различной свежести. Своевременные лабораторные исследования предоставят возможность сохранить мясные ресурсы от порчи, на ранних стадиях, используя первичные признаки ухудшения качества сырья.
Description: Technological and chemical control of meat production. Organoleptichni and chemical researches of meat raw material were conducted. Timely laboratory researches will enable to save meat resources from putrid spoilage, on the early stages, finding out the signs of spoilage.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1662
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БАШТОВА Н.К..pdf61,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.