Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1674
Title: Вивчення тривалості термостійкості та температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів термостійкої молоковмісної начинки
Other Titles: Изучение продолжительности термостойкости и температуры плавления от концентрации рецептурных компонентов термостойкой молокосодержащей начинки
Study of the duration of the thermal stability and melting temperature on the concentration of the components thermostable a milk filling
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Обозна, Маргарита Василівна
Любенко, Галина Дмитрівна
Перцевой, Фёдор Всеволодович
Обозна, Маргарита Васильевна
Любенко, Галина Дмитриевна
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Obozna, Margarita Vasilivna
Lyubenco, Galina Dmitrivna
Keywords: гідроколоїди
термостійка начинка
температура плавлення
тривалість термостійкості
адсорбція
гидроколоиды
термостойкая начинка
температура плавления
продолжительность термостойкости
адсорбция
hydrocolloids
thermostable filling
melting temperature
the duration of the thermal stability
adsorption
Issue Date: 2014
Publisher: Львівський інститут економіки і туризму
Citation: Перцевой Ф. В. Вивчення тривалості термостійкості та температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів термостійкої молоковмісної начинки [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Г. Д. Любенко // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів. – Львів: Львівський інститут економіки і туризму. – 2014. – с. 104–108.
Abstract: Виявлена пряма залежність тривалості термостійкості і температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів, що дозволяє керувати процесом використання її у складі кондитерських та кулінарних виробів. Выявлено прямую зависимость продолжительности термостойкости и температуры плавления от концентрации рецептурних компонентов, что позволяет управлять процессом использования её у составе кондитерских та кулинарных изделий.
Description: The direct dependence of the duration of the thermal stability and melting temperature of prescription concentration of components which allows to manage the process of using it as part of confectionery and culinary products.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1674
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Любенко Г. Д._авт1.pdf1,45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.