Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1675| Title: | Характеристика технології термостійкості начинки на основі молочної сировини з використанням пектину |
| Other Titles: | Характеристика технологии термостойкости начинки на основе молочного сырья с использованием пектина Technology characteristics of heat-resistant filling on the base of raw milk with pectin |
| Authors: | Любенко, Галина Дмитрівна Обозна, Маргарита Василівна Перцевой, Федір Всеволодович Любенко, Галина Дмитриевна Обозна, Маргарита Васильевна Перцевой, Фёдор Всеволодович Lyubenco, Galina Dmitrivna Obozna, Margarita Vasilivna Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
| Keywords: | термостійкість структуроутворювачі гідроколоїди полісахарид технологічна система термостойкость структурообразователи гидроколоиды полисахарид технологическая система operating heat-resistant builders hydrocolloid polysaccharide technological system |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет |
| Citation: | Любенко Г. Д. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Таврійський державний агротехнологічний університет. – Мелітополь: ТДАТУ, 2013. – Вип. 13. Т. 7 – C. 159–166. |
| Abstract: | Дану роботу присвячено розробці технології термостійкої молоковмісної начинки, де в якості структуроутворювачів використовуються пектин та крохмаль. Обґрунтування технологічних режимів та параметрів виробництва продукту. Данную работу посвещено разработке технологии термостойкой молокосодержащей начинки, где в качестве структурообразователей используются пектин и крахмал, а также обоснованию технологических режимов и параметров производства продукта. |
| Description: | This work is dedicated to the development of technology-temperature milk-filling, where the structure-used pectin and starch, as well as the justification process conditions and parameters of the production of the product. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1675 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ЛюбенкоГ. Д._авт3.pdf | 2,03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.