Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1676
Title: Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину
Other Titles: Термостойкая начинка для кондитерских и кулинарных изделий на основе пектина
Heat-resistant filling for confectionary and culinary products on the basis of pectin
Authors: Маркович, Я. С.
Любенко, Г. Д.
Перцевой, Ф. В.
Маркович, Я. С.
Любенко, Г. Д.
Перцевой, Ф. В.
Markovic, Y. S.
Lyubenco, G. D.
Pertsevoy, F. V.
Keywords: пектин
термостійка начинка
структуроутворювачі
пектин
термостойкая начинка
структурообразователи
pectin
heat-resistant filling
builders
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Перцевой Ф. В. Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину[Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, Г. Д. Любенко, Я. С. Маркович // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. − Харків : ХДУХТ, 2013. − Ч. 1. − 476 с.
Abstract: Наведено рецептурний склад і технологію виготовлення термостійкої начинки з використанням пектину. Наведено рецептурний состав и технологію изготовления термостойкой начинки на основе пектина.
Description: The prescription of the composition and technology of production of heat-resistant filling with use of pectin.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1676
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Любенко Г.Д._авт5.pdf916,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.