Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1677
Title: | Особливості технології термостійкості молоковмісної начинки замороженої з використанням пектину |
Other Titles: | Особености технологии термостойкой молокосодержащей начинки замороженной с использованием пектина Feature of technology of heat-resistant molokomme filling frozen by pectin |
Authors: | Любенко, Г. Д. Обозна, М. В. Перцевой, Ф. В. Любенко, Г. Д. Обозна, М. В. Перцевой, Ф. В. Lyubenco, G. D. Obozna, M. V. Pertsevoy, F. V. |
Keywords: | гідроколоїди структуроутворення полімер термостійка начинка технологічна система гидроколоиди структурообразование полимер термостойкая начинка технологическая система hydrocolloid structure formation polymer heat-resistant filling technological system |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Любенко Г. Д. Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: міжнародна науково-практична конференція. – Харків: ХДУХТ, 2014. – с. 43 – 45. |
Abstract: | Обґрунтовано технологічний процес виробництва термостійкої молоковмісної начинка замороженої для кондитерських та кулінарних виробів. Обгрунтовано технологический процесс производства термостойкой молокосодержащей начинки для кондитерских и кулинарних изделий |
Description: | Grounded technological process of production of heat-resistant molokomme filling frozen for confectionery and culinary products. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1677 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Любенко Г.Д._авт6.pdf | 716,63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.