Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1677
Title: Особливості технології термостійкості молоковмісної начинки замороженої з використанням пектину
Other Titles: Особености технологии термостойкой молокосодержащей начинки замороженной с использованием пектина
Feature of technology of heat-resistant molokomme filling frozen by pectin
Authors: Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Lyubenco, G. D.
Obozna, M. V.
Pertsevoy, F. V.
Keywords: гідроколоїди
структуроутворення
полімер
термостійка начинка
технологічна система
гидроколоиди
структурообразование
полимер
термостойкая начинка
технологическая система
hydrocolloid
structure formation
polymer
heat-resistant filling
technological system
Issue Date: 2014
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Любенко Г. Д. Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: міжнародна науково-практична конференція. – Харків: ХДУХТ, 2014. – с. 43 – 45.
Abstract: Обґрунтовано технологічний процес виробництва термостійкої молоковмісної начинка замороженої для кондитерських та кулінарних виробів. Обгрунтовано технологический процесс производства термостойкой молокосодержащей начинки для кондитерских и кулинарних изделий
Description: Grounded technological process of production of heat-resistant molokomme filling frozen for confectionery and culinary products.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1677
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Любенко Г.Д._авт6.pdf716,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.