Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1678
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorПисичніченко, В. Ю.-
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorПисичниченко, В. Ю.-
dc.contributor.authorLyubenco, G. D.-
dc.contributor.authorObozna, M. V.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.contributor.authorPysychnichenko, V. U.-
dc.date.accessioned2014-08-13T07:03:35Z-
dc.date.available2014-08-13T07:03:35Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПисичніченко В. Ю.Технологія термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину[Електронний ресурс] / В. Ю. Писичніченко, Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді: всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів. – Харків: ХДУХТ, 2014. – Ч. 1 – с. 36.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1678-
dc.descriptionThe feasibility of developing thermostable molokomme filling with use of pectin and describes its manufacturing process.uk_UK
dc.description.abstractПриведено доцільність розроблення термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину, а також наведено її технологічний процес виробництва. Приведено целесообразность разработки термостойкой молокосодержащей начинки с использованием пектина, а также наведено её технологический процесс производства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UK
dc.subjectтермостійка начинкаuk_UK
dc.subjectтехнологічний процесuk_UK
dc.subjectпектин низькоетерифікованийuk_UK
dc.subjectтермостойкая начинкаuk_UK
dc.subjectтехнологический процессuk_UK
dc.subjectheat-resistant fillinguk_UK
dc.subjectprocessuk_UK
dc.subjectpectin low- eterificareuk_UK
dc.titleТехнологія термостійкості молоковмісної начинки з використанням пектинуuk_UK
dc.title.alternativeТехнология термостойкости молокосодержащей начинки с использованием пектинаuk_UK
dc.title.alternativeTechnology termostil molokomme filling with use of pektinuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любенко Г. Д._авт7.pdf859,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.