Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1678| Title: | Технологія термостійкості молоковмісної начинки з використанням пектину |
| Other Titles: | Технология термостойкости молокосодержащей начинки с использованием пектина Technology termostil molokomme filling with use of pektin |
| Authors: | Любенко, Г. Д. Обозна, М. В. Перцевой, Ф. В. Писичніченко, В. Ю. Любенко, Г. Д. Обозна, М. В. Перцевой, Ф. В. Писичниченко, В. Ю. Lyubenco, G. D. Obozna, M. V. Pertsevoy, F. V. Pysychnichenko, V. U. |
| Keywords: | термостійка начинка технологічний процес пектин низькоетерифікований термостойкая начинка технологический процесс heat-resistant filling process pectin low- eterificare |
| Issue Date: | 2014 |
| Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
| Citation: | Писичніченко В. Ю.Технологія термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину[Електронний ресурс] / В. Ю. Писичніченко, Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді: всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів. – Харків: ХДУХТ, 2014. – Ч. 1 – с. 36. |
| Abstract: | Приведено доцільність розроблення термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину, а також наведено її технологічний процес виробництва. Приведено целесообразность разработки термостойкой молокосодержащей начинки с использованием пектина, а также наведено её технологический процесс производства. |
| Description: | The feasibility of developing thermostable molokomme filling with use of pectin and describes its manufacturing process. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1678 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Любенко Г. Д._авт7.pdf | 859,89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.