Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1680
Title: Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів
Other Titles: Влияние концентрата сывороточных белков на свойства сгустку при производстве низкокалорийных сыров
Influence of concentrate of serum albumens on property to clot at production of low-caloric cheeses
Authors: Машкін, Микола Іванович
Могутова, Валентина Федорівна
Воліна, Оксана Олексіївна
Машкин, Николай Иванович
Могутова, Валентина Федоровна
Волина, Оксана Алексеевна
Маshkin, Mykola
Mogutova, Valentyna
Vоlynа, Oksana
Keywords: молоко
концентрат сироваткових білків
технологія
сквашування
згусток
молоко
концентрат сывороточных белков
технология
сквашивание
сгусток
milk
concentrate of serum albumens
technology
ferment
clot
Issue Date: 2014
Publisher: Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка
Citation: Машкін М.І. Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів [Електронний ресурс]/ М.І. Машкін, В.Ф. Могутова, О.А. Воліна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенко. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – Харків, 2014. – Випуск 14. – С. 14-24.
Abstract: В статті досліджено закономірності зміни структурно-механічних, органолептичних властивостей згустку при заміщенні молочного жиру імітатором на основі концентрату сироваткових білків (КСБ) в технології нежирних сирів. В статье исследованы закономерности изменения структурно-механических, органолептических свойств сгустку при замещении молочного жира имитатором на основе концентрата сывороточных белков (КСБ) в технологии нежирных сыров.
Description: In the article the set conformities to law of change of structural mechanical, properties are investigational to the clot at substituting for suckling fat an imitator on the basis of concentrate of serum albumens in technology of unfat cheeses.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1680
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Машкін М.І._Вплив.pdf615,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.