Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1683
Назва: | Качество молока в Украине и вероятные причины его ухудшения |
Інші назви: | Якість молока в Україні і можливі причини його погіршення The quality of milk in Ukraine and the probable cause of his deteriorating |
Автори: | Гринёва, Д. В. Гриньова, Д. В. Hrynova, D. V. |
Ключові слова: | молоко молокопровод танк-охладитель качество молоко молокопровід танк-охолоджувач якість milk milk pipe tank quality |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Белгородский государственный университет |
Бібліографічний опис: | Гринёва Д. В. Качество молока в Украине и вероятные причины его ухудшения [Электронный ресурс] / Д. В. Гринёва // Новое в технике и технологии пищевых производств : материалы Международной научно-технической конференции, (Белгород, 12 декабря 2013 г.). - Белгород, 2013. – C. 211-214. |
Короткий огляд (реферат): | Была исследована зависимость качества молока, отобранного из-под вымени коровы и танка-охладителя от качества мойки доильного оборудования. Выявили, что загрязнение молока в данном хозяйстве происходит через молокопровод и другие части доильного оборудования. Чтобы уменьшить и предупредить загрязнение молока бактериями необходимо тщательнее мыть доильное оборудование и время от времени заменять износившиеся части и детали на новые. Було досліджено залежність молока, відібраного з-під вим’я корови і танка-охолоджувача від якості миття доїльного обладнання. Виявили, що забруднення молока в даному господарстві проходить через молокопровід та інші частини доїльного обладнання. Щоб зменшити і попередити забруднення молока бактеріями необхідно ретельно мити доїльне обладнання і час від часу заміняти частини і деталі, що зносилися, на нові. |
Опис: | The dependence of milk was sampled from the udder of a cow and tank cooling of quality cleaning milking equipment. Found that contamination of milk in this sector goes through milk pipe and other parts of milking equipment. To reduce and prevent the contamination of milk with bacteria should wash milking equipment and periodically replaced parts and parts that were torn down, new ones. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1683 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гриньова Д.В.2.pdf | 56,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.