Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1686
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБергилевич, Александра Николаевна-
dc.contributor.authorГришина, Евгения Андреевна-
dc.contributor.authorКасянчук, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorБергілевич, Олександра Миколаївна-
dc.contributor.authorГрішина, Євгенія Андріївна-
dc.contributor.authorКасянчук, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorBergilevich, Oleksandra Mykolayvna-
dc.contributor.authorGrishina, Eugenya Andryivna-
dc.contributor.authorKasyanchuk, Victoria Vyktorivna-
dc.date.accessioned2014-08-19T07:20:08Z-
dc.date.available2014-08-19T07:20:08Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБергилевич, А. М. Идентификация Enterobacter sakazakii в сыром молоке для производства сухих детских смесей [Електронный ресурс] / А. М. Бергилевич, Е. А. Гришина, В. В. Касянчук // Восточно-европейский журнал передовых технологий, 2014. – №12. – Х.: Частное предприятие Технологический центр, 2014. – Т. 2. – С. 42 – 47.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1686-
dc.descriptionIdentified from raw milk of higher grades, for the production of baby food, new for Ukraine conditionally pathogen - Enterobacter sakazakii, formed its microbiological profile and a formal deposition in the collection of the National Center of microorganisms. Revealed that the temperature pasteurization of milk 58 ° C and above for 1 to 3 minutes to inactivate Enterobacter sakazakii.uk_UK
dc.description.abstractИдентифицирован из сырого молока высших сортов, предназначенного для производства детского питания, новый для Украины условно-патогенный микроорганизм – Enterobacter sakazakii, сформирован его микробиологический профиль и проведено официальное депонирование в коллекции Национального центра штаммов микроорганизмов. Выявлено, что температура пастеризации молока 58 °С и выше на протяжении от 1 до 3-х минут инактивирует Enterobacter sakazakii. Ідентифіковано з сирого молока вищих гатунків, яке призначене для виробництва дитячого харчування, новий для України умовно-патогенний мікроорганізм – Enterobacter sakazakii, сформовано його мікробіологічний профіль та здійснено офіційне депонування в колекції Національного центру штамів мікроорганізмів.Виявлнго, що температура пастеризації молока 58 °С та вище протягом від 1 до 3-х хвилин інактивує Enterobacter sakazakii.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЧастное предприятие Технологический центрuk_UK
dc.subjectбактерия Enterobacter sakazakiiuk_UK
dc.subjectмикробиологический рискuk_UK
dc.subjectсухие молочные смеси для детейuk_UK
dc.subjectсырое молокоuk_UK
dc.subjectбактерія Enterobacter sakazakiiuk_UK
dc.subjectмікробіологічний ризикuk_UK
dc.subjectсухі молочні суміші для дітейuk_UK
dc.subjectсухі молочні суміші для дітейuk_UK
dc.subjectbacterium Enterobacter sakazakiiuk_UK
dc.subjectmicrobiological riskuk_UK
dc.subjectpowdered infant formulauk_UK
dc.subjectraw milkuk_UK
dc.titleИдентификация Enterobacter sakazakii в сыром молоке для производства сухих детских смесейuk_UK
dc.title.alternativeІдентифікація Enterobacter sakazakii в сирому молоці для виробництва сухих дитячих сумішейuk_UK
dc.title.alternativeIdentification of Enterobacter sakazakii in raw milk for the production of powdered infant formulauk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бергилевич А.Н., Гришина Е.А., Касянчук В.В.pdf623,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.