Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1686
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бергилевич, Александра Николаевна | - |
dc.contributor.author | Гришина, Евгения Андреевна | - |
dc.contributor.author | Касянчук, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Бергілевич, Олександра Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Грішина, Євгенія Андріївна | - |
dc.contributor.author | Касянчук, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Bergilevich, Oleksandra Mykolayvna | - |
dc.contributor.author | Grishina, Eugenya Andryivna | - |
dc.contributor.author | Kasyanchuk, Victoria Vyktorivna | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-19T07:20:08Z | - |
dc.date.available | 2014-08-19T07:20:08Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Бергилевич, А. М. Идентификация Enterobacter sakazakii в сыром молоке для производства сухих детских смесей [Електронный ресурс] / А. М. Бергилевич, Е. А. Гришина, В. В. Касянчук // Восточно-европейский журнал передовых технологий, 2014. – №12. – Х.: Частное предприятие Технологический центр, 2014. – Т. 2. – С. 42 – 47. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1686 | - |
dc.description | Identified from raw milk of higher grades, for the production of baby food, new for Ukraine conditionally pathogen - Enterobacter sakazakii, formed its microbiological profile and a formal deposition in the collection of the National Center of microorganisms. Revealed that the temperature pasteurization of milk 58 ° C and above for 1 to 3 minutes to inactivate Enterobacter sakazakii. | uk_UK |
dc.description.abstract | Идентифицирован из сырого молока высших сортов, предназначенного для производства детского питания, новый для Украины условно-патогенный микроорганизм – Enterobacter sakazakii, сформирован его микробиологический профиль и проведено официальное депонирование в коллекции Национального центра штаммов микроорганизмов. Выявлено, что температура пастеризации молока 58 °С и выше на протяжении от 1 до 3-х минут инактивирует Enterobacter sakazakii. Ідентифіковано з сирого молока вищих гатунків, яке призначене для виробництва дитячого харчування, новий для України умовно-патогенний мікроорганізм – Enterobacter sakazakii, сформовано його мікробіологічний профіль та здійснено офіційне депонування в колекції Національного центру штамів мікроорганізмів.Виявлнго, що температура пастеризації молока 58 °С та вище протягом від 1 до 3-х хвилин інактивує Enterobacter sakazakii. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Частное предприятие Технологический центр | uk_UK |
dc.subject | бактерия Enterobacter sakazakii | uk_UK |
dc.subject | микробиологический риск | uk_UK |
dc.subject | сухие молочные смеси для детей | uk_UK |
dc.subject | сырое молоко | uk_UK |
dc.subject | бактерія Enterobacter sakazakii | uk_UK |
dc.subject | мікробіологічний ризик | uk_UK |
dc.subject | сухі молочні суміші для дітей | uk_UK |
dc.subject | сухі молочні суміші для дітей | uk_UK |
dc.subject | bacterium Enterobacter sakazakii | uk_UK |
dc.subject | microbiological risk | uk_UK |
dc.subject | powdered infant formula | uk_UK |
dc.subject | raw milk | uk_UK |
dc.title | Идентификация Enterobacter sakazakii в сыром молоке для производства сухих детских смесей | uk_UK |
dc.title.alternative | Ідентифікація Enterobacter sakazakii в сирому молоці для виробництва сухих дитячих сумішей | uk_UK |
dc.title.alternative | Identification of Enterobacter sakazakii in raw milk for the production of powdered infant formula | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бергилевич А.Н., Гришина Е.А., Касянчук В.В.pdf | 623,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.