Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1704
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPertsevyi, Fedir Vsevolodovich-
dc.date.accessioned2014-08-27T11:47:36Z-
dc.date.available2014-08-27T11:47:36Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОбозна М. В. Вплив заморожування на зміну граничної напруги зсуву та вологоутримуючої здатності комбінованого сирного продукту [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів. - Львів: Львівський інститут економіки і туризму, 2014. - С. 117-121.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1704-
dc.descriptionGrounded technological solutions on the effects of low temperature processing to change teksturnosti and water-retaining capacity. These indicators are synergistic interaction. The separation of these indicators from each other is not feasible.uk_UK
dc.description.abstractОбґрунтовані технологічні рішення з вивчення впливу низькотемпературної обробки на зміну таких фізико-хімічних властивостей сирного продукту, як текстурність та вологоутримуюча здатність, сумісні показники яких знаходяться в синергетичній взаємодії та, отже, відокремлення цих показників один від одного не є доцільним. Обоснованы технологические решения по изучению влияния низкотемпературной обработки на изменение таких физико-химических свойств сырного продукта, как текстурность и влагоудерживающая способность, совместимые показатели которых находятся в синергетическом взаимодействиии и, следовательно, отделение этих показателей друг от друга не целесообразно.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛьвівський інститут економіки і туризмуuk_UK
dc.subjectсирний продукт м’якийuk_UK
dc.subjectтекстурністьuk_UK
dc.subjectвологоутримуюча здатністьuk_UK
dc.subjectсырный продукт мягкийuk_UK
dc.subjectтекстурнистьuk_UK
dc.subjectвлагоудерживающая способностьuk_UK
dc.subjectsoft cheese productuk_UK
dc.subjectteksturnistuk_UK
dc.subjectwater capacityuk_UK
dc.titleВплив заморожування на зміну граничної напруги зсуву та вологоутримуючої здатності комбінованого сирного продуктуuk_UK
dc.title.alternativeВлияние замораживания на изменение порогового напряжения сдвига и влагоудерживающей способности комбинированного творожного продуктаuk_UK
dc.title.alternativeEffect of freezing on changing boundary shear stress and water-capacity of the combined cheese productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Обозна. ВПЛИВ. ЛIЕТ.pdf73,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.