Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1704
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Pertsevyi, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-27T11:47:36Z | - |
dc.date.available | 2014-08-27T11:47:36Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Обозна М. В. Вплив заморожування на зміну граничної напруги зсуву та вологоутримуючої здатності комбінованого сирного продукту [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів. - Львів: Львівський інститут економіки і туризму, 2014. - С. 117-121. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1704 | - |
dc.description | Grounded technological solutions on the effects of low temperature processing to change teksturnosti and water-retaining capacity. These indicators are synergistic interaction. The separation of these indicators from each other is not feasible. | uk_UK |
dc.description.abstract | Обґрунтовані технологічні рішення з вивчення впливу низькотемпературної обробки на зміну таких фізико-хімічних властивостей сирного продукту, як текстурність та вологоутримуюча здатність, сумісні показники яких знаходяться в синергетичній взаємодії та, отже, відокремлення цих показників один від одного не є доцільним. Обоснованы технологические решения по изучению влияния низкотемпературной обработки на изменение таких физико-химических свойств сырного продукта, как текстурность и влагоудерживающая способность, совместимые показатели которых находятся в синергетическом взаимодействиии и, следовательно, отделение этих показателей друг от друга не целесообразно. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Львівський інститут економіки і туризму | uk_UK |
dc.subject | сирний продукт м’який | uk_UK |
dc.subject | текстурність | uk_UK |
dc.subject | вологоутримуюча здатність | uk_UK |
dc.subject | сырный продукт мягкий | uk_UK |
dc.subject | текстурнисть | uk_UK |
dc.subject | влагоудерживающая способность | uk_UK |
dc.subject | soft cheese product | uk_UK |
dc.subject | teksturnist | uk_UK |
dc.subject | water capacity | uk_UK |
dc.title | Вплив заморожування на зміну граничної напруги зсуву та вологоутримуючої здатності комбінованого сирного продукту | uk_UK |
dc.title.alternative | Влияние замораживания на изменение порогового напряжения сдвига и влагоудерживающей способности комбинированного творожного продукта | uk_UK |
dc.title.alternative | Effect of freezing on changing boundary shear stress and water-capacity of the combined cheese products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Обозна. ВПЛИВ. ЛIЕТ.pdf | 73,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.