Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1704
Title: Вплив заморожування на зміну граничної напруги зсуву та вологоутримуючої здатності комбінованого сирного продукту
Other Titles: Влияние замораживания на изменение порогового напряжения сдвига и влагоудерживающей способности комбинированного творожного продукта
Effect of freezing on changing boundary shear stress and water-capacity of the combined cheese products
Authors: Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevyi, Fedir Vsevolodovich
Keywords: сирний продукт м’який
текстурність
вологоутримуюча здатність
сырный продукт мягкий
текстурнисть
влагоудерживающая способность
soft cheese product
teksturnist
water capacity
Issue Date: 2014
Publisher: Львівський інститут економіки і туризму
Citation: Обозна М. В. Вплив заморожування на зміну граничної напруги зсуву та вологоутримуючої здатності комбінованого сирного продукту [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів. - Львів: Львівський інститут економіки і туризму, 2014. - С. 117-121.
Abstract: Обґрунтовані технологічні рішення з вивчення впливу низькотемпературної обробки на зміну таких фізико-хімічних властивостей сирного продукту, як текстурність та вологоутримуюча здатність, сумісні показники яких знаходяться в синергетичній взаємодії та, отже, відокремлення цих показників один від одного не є доцільним. Обоснованы технологические решения по изучению влияния низкотемпературной обработки на изменение таких физико-химических свойств сырного продукта, как текстурность и влагоудерживающая способность, совместимые показатели которых находятся в синергетическом взаимодействиии и, следовательно, отделение этих показателей друг от друга не целесообразно.
Description: Grounded technological solutions on the effects of low temperature processing to change teksturnosti and water-retaining capacity. These indicators are synergistic interaction. The separation of these indicators from each other is not feasible.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1704
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття Обозна. ВПЛИВ. ЛIЕТ.pdf73,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.