Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1705
Title: Обґрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані
Other Titles: Обоснование срока хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии
Substantiated timeframe storage cheese products with herbal supplements freeze
Authors: Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevyi, Fedir Vsevolodovich
Keywords: сирний продукт м’який
борошно кукурудзяне
вологоутримуюча здатність
сырный продукт мягкий
мука кукурузная
влагоудерживающая способность
soft cheese product
corn flour
water capacity
Issue Date: 2014
Publisher: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Citation: Обозна М. В. Обґрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, A. В. Перцевой // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції. - Харків: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, 2014. - С. 290-296.
Abstract: Встановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. З урахуванням рецептурного складу, обгрунтований вплив вільної вологи як чинника окислення. Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии в результате исследований изменения микробиологических и физико-химических показателей продукта. С учетом рецептурного состава, обосновано влияние свободной влаги как фактора окисления.
Description: Installed cheese shelf life of herbal supplements frozen as a result of changes in microbiological research and physicochemical characteristics of the product. Given the prescription stuff, Influence of free water as a factor in the oxidation.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1705
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття_Обозна. Обгрунтув. ХНТУСХ.pdf80,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.