Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1705
Title: | Обґрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані |
Other Titles: | Обоснование срока хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии Substantiated timeframe storage cheese products with herbal supplements freeze |
Authors: | Обозна, Маргарита Василівна Перцевой, Федір Всеволодович Обозная, Маргарита Васильевна Перцевой, Федор Всеволодович Obozna, Margarita Vasilivna Pertsevyi, Fedir Vsevolodovich |
Keywords: | сирний продукт м’який борошно кукурудзяне вологоутримуюча здатність сырный продукт мягкий мука кукурузная влагоудерживающая способность soft cheese product corn flour water capacity |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка |
Citation: | Обозна М. В. Обґрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, A. В. Перцевой // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції. - Харків: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, 2014. - С. 290-296. |
Abstract: | Встановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. З урахуванням рецептурного складу, обгрунтований вплив вільної вологи як чинника окислення. Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии в результате исследований изменения микробиологических и физико-химических показателей продукта. С учетом рецептурного состава, обосновано влияние свободной влаги как фактора окисления. |
Description: | Installed cheese shelf life of herbal supplements frozen as a result of changes in microbiological research and physicochemical characteristics of the product. Given the prescription stuff, Influence of free water as a factor in the oxidation. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1705 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Обозна. Обгрунтув. ХНТУСХ.pdf | 80,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.