Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1708
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorПивоваров, Е. П.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorPivovarov, P. P.-
dc.contributor.authorPivovarov, E. P.-
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.date.accessioned2014-09-02T08:52:49Z-
dc.date.available2014-09-02T08:52:49Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПивоваров П. П. Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи «альгінат натрію-пробіотичні мікроорганізми» [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одеса: 2013. - Вип. 44. - Том 2. - С. 118-120.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1708-
dc.descriptionIn article materials it is investigated phases of life cycle Bifidobacterium longum in food nutrient mediums on the basis of dairy whey. Certain conditions and periods of storage of food nutrient mediums with live microorganisms-representatives microflorae. Possibility of use of the considered systems in quality incapsulants for creation of a new kind of culinary production with probiotic properties is proved.uk_UK
dc.description.abstractВ матеріалах статті наведено нові підходи до розробки технології гелеподібної десертної продукції на основі цитрусових плодів. Окреслено корисну дію складових даної сировини на організм людини. Наведено можливість використання пробіотичних мікроорганізмів у таких системах завдяки уміщенню їх у гелі на основі альгінату натрію з максимальним збереженням життєвої активності та морфологічних ознак представників облігатної мікрофлори. В материалах статьи приведены новые подходы к разработке технологии гелеобразной десертной продукции на основе цитрусовых плодов. Определено полезное действие составляющих данного сырья на организм человека. Приведены возможности использования пробиотических микроорганизмов в таких системах благодаря внесению их в гели на основе альгината натрия с максимальным сохранением жизненной активности и морфологических признаков представителей облигатной микрофлоры.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectпробіотичні мікроорганізмиuk_UK
dc.subjectпектинові речовиниuk_UK
dc.subjectдесертна продукціяuk_UK
dc.subjectпробиотические микроорганизмыuk_UK
dc.subjectпектиновые веществаuk_UK
dc.subjectдесертная продукцияuk_UK
dc.subjectprobiotic microorganismsuk_UK
dc.subjectpectinuk_UK
dc.subjectdessert productsuk_UK
dc.titleПерспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи «альгінат натрію-пробіотичні мікроорганізми»uk_UK
dc.title.alternativeПерспективы использования цитрусовых плодов в составе гелеобразной десертной продукции на основе системы «альгинат натрия-пробиотические микроорганизмы»uk_UK
dc.title.alternativeProspects for the use of citrus fruit dessert consisting of a gel-based products of the "sodium alginate-probiotic microorganisms"uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пивоваров_Кондратюк_Степанова_ОНАХТ.pdf261,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.