Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1710
Title: Перспективи створення низькокалорійних десертів з пребіотичними компонентами
Other Titles: Перспективы создания низкокалорийных десертов с пробиотическими компонентами
Prospects for the use of low-calorie desserts with probiotic components
Authors: Погуляка, Н. С.
Кондратюк, Н. В.
Степанова, Т. М.
Погуляка, Н. С.
Кондратюк, Н. В.
Степанова, Т. М.
Poguljaka, N. S.
Kondratjuk, N. V.
Stepanova, T. M.
Keywords: низькокалорійні десерти
натуральні інгредієнти
пребіотичний ефект
низкокалорийные десерты
натуральные ингредиенты
пребиотический эффект
low-calorie desserts
natural ingredients
prebiotic effect
Issue Date: 2013
Citation: Погуляка Н. С. Перспективи створення низькокалорійних десертів з пребіотичними компонентами / Н. С. Погуляка, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова [Електронний ресурс] // Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: збірник тез ІІІ Всеукраїнської міжвузівської науково-практичної конференції студентів та аспірантів . - Одеса, 2013. - С. 98-99.
Abstract: В тезах звертається увага на розширення асортименту групи солодких страв шляхом використання натуральних інгредієнтів та складових пребіотичного спрямування, що дозволить отримати низькокалорійну продукцію та досягти бажаного фізіологічного ефекту. В тезисах обращается внимание на расширение ассортимента группе сладких блюд путем использования натуральных ингредиентов и составляющих пребиотического направления, что позволит получить низкокалорийную продукцию и достичь желаемого физиологического эффекта.
Description: In theses draws attention to the diversification groups desserts by using natural ingredients and components of prebiotic direction that will provide low-calorie products and achieve the desired physiological effect.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1710
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Погуляка_Степанова.pdf51,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.