Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1773
Назва: Вплив пори року на жирнокислотний склад молока
Інші назви: Влияние сезона года на жирнокислотный состав молока
Influence of season of year on zhirnokislotnyy composition of milk
Автори: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Ключові слова: мас-спектрометрія
ліпіди
лебединська порода
масс-спектрометрия
липиды
лебединская порода
mass-spectrometry
lipidy
lebedinskaya breed
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Вплив пори року на жирнокислотний склад молока [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Сборник материалов 19-й международной научной конференции «Технологии ХХІ века» (9-14 сентября). - Алушта, 2013. - С. 65-66.
Короткий огляд (реферат): В роботі ми дійшли висновку, що найвищі коливання тригліцеридної фракції молочного жиру досліджуваних зразків молока бурих корів характерні для весняного періоду, а також підтвердили отримані і іншими науковцями дані про достовірний вплив пори року на жирнокислотний склад молока корів. В работе мы пришли к выводу, что наивысшие колебания триглицеридной фракции молочного жира исследуемых образцов молока бурых коров характерны для весеннего периода, а также подтвердили полученные и другими научными работниками данные о достоверном влиянии времени года на жирнокислотный состав молока коров.
Опис: In-process we came to the conclusion, that the greatest vibrations of triglyceride faction of suckling fat of the probed standards of milk of brown cows are characteristic for a spring period, and also the got confirmed and by other research workers information about reliable influence of time of year on zhirnokislotnyy composition of milk of cows.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1773
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н.В.(Алушта).pdf104,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.