Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1773
Title: Вплив пори року на жирнокислотний склад молока
Other Titles: Влияние сезона года на жирнокислотный состав молока
Influence of season of year on zhirnokislotnyy composition of milk
Authors: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Keywords: мас-спектрометрія
ліпіди
лебединська порода
масс-спектрометрия
липиды
лебединская порода
mass-spectrometry
lipidy
lebedinskaya breed
Issue Date: 2013
Citation: Болгова Н. В. Вплив пори року на жирнокислотний склад молока [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Сборник материалов 19-й международной научной конференции «Технологии ХХІ века» (9-14 сентября). - Алушта, 2013. - С. 65-66.
Abstract: В роботі ми дійшли висновку, що найвищі коливання тригліцеридної фракції молочного жиру досліджуваних зразків молока бурих корів характерні для весняного періоду, а також підтвердили отримані і іншими науковцями дані про достовірний вплив пори року на жирнокислотний склад молока корів. В работе мы пришли к выводу, что наивысшие колебания триглицеридной фракции молочного жира исследуемых образцов молока бурых коров характерны для весеннего периода, а также подтвердили полученные и другими научными работниками данные о достоверном влиянии времени года на жирнокислотный состав молока коров.
Description: In-process we came to the conclusion, that the greatest vibrations of triglyceride faction of suckling fat of the probed standards of milk of brown cows are characteristic for a spring period, and also the got confirmed and by other research workers information about reliable influence of time of year on zhirnokislotnyy composition of milk of cows.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1773
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Болгова Н.В.(Алушта).pdf104,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.