Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1773| Title: | Вплив пори року на жирнокислотний склад молока |
| Other Titles: | Влияние сезона года на жирнокислотный состав молока Influence of season of year on zhirnokislotnyy composition of milk |
| Authors: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
| Keywords: | мас-спектрометрія ліпіди лебединська порода масс-спектрометрия липиды лебединская порода mass-spectrometry lipidy lebedinskaya breed |
| Issue Date: | 2013 |
| Citation: | Болгова Н. В. Вплив пори року на жирнокислотний склад молока [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Сборник материалов 19-й международной научной конференции «Технологии ХХІ века» (9-14 сентября). - Алушта, 2013. - С. 65-66. |
| Abstract: | В роботі ми дійшли висновку, що найвищі коливання тригліцеридної фракції молочного жиру досліджуваних зразків молока бурих корів характерні для весняного періоду, а також підтвердили отримані і іншими науковцями дані про достовірний вплив пори року на жирнокислотний склад молока корів. В работе мы пришли к выводу, что наивысшие колебания триглицеридной фракции молочного жира исследуемых образцов молока бурых коров характерны для весеннего периода, а также подтвердили полученные и другими научными работниками данные о достоверном влиянии времени года на жирнокислотный состав молока коров. |
| Description: | In-process we came to the conclusion, that the greatest vibrations of triglyceride faction of suckling fat of the probed standards of milk of brown cows are characteristic for a spring period, and also the got confirmed and by other research workers information about reliable influence of time of year on zhirnokislotnyy composition of milk of cows. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1773 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Болгова Н.В.(Алушта).pdf | 104,82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.