Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1931
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриходько, Микола Федорович-
dc.contributor.authorПриходько, Николай Федорович-
dc.contributor.authorPrikhodko, Nikolay Fedorovich-
dc.date.accessioned2014-12-08T09:49:37Z-
dc.date.available2014-12-08T09:49:37Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПриходько Н.Ф. Оценка качественного состава и технологических свойств молока коров бурой молочной породы в зависимости от происхождения [Електронний ресурс] / Н.Ф. Приходько //Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства: сборник научных трудов/ гл.редактор П.А. Саскевич. – Горки: БГСХА, 2014. – Вып. 17. – Ч.1. – С. 260-265.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1931-
dc.descriptionInvestigated the qualitative indicators and fractional composition of proteins the milk «cows-daughters» the bulls of the Ukrainian brown dairy breed. It is established, that the differences in the origin of manufacturers influencing the content of the basic biochemical components of milk and fractional composition of proteins that need to be considered in the targeted use of raw milk. Identified and proposed for further breeding work in the herd bulls daughter which produce milk with a better quality of composition and technological properties.uk_UK
dc.description.abstractВ статті наведені результати дослідження якісних показників та фракційного складу білків молока корів-дочок бугаїв-плідників української бурої молочної породи. Встановлено, що відмінності у походженні плідників впливають на склад основних біохімічних компонентів та фракційний склад білків молока. Цей фактор необхідно враховувати при цільовому використанні молочної сировини. Виявлені і запропоновані для майбутнього племінного використання в стаді бугаї-плідники дочки яких продукують молоко з кращим якісним складом і технологічними властивостями. В статье приведены результаты исследования качественных показателей и фракционного состава белков молока коров-дочерей быков-производителей украинской бурой молочной породы. Установлено, что отличия в происхождении производителей влияют на содержание основных биохимических компонентов молока и фракционный состав белков, что необходимо учитывать при целевом использовании молочного сырья. Определены и предложены для последующего племенного использования в стаде быки-производители дочери которых продуцируют молоко с лучшим качественным составом и технологическими свойствами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherБілоруська державна сільськогосподарська академіяuk_UK
dc.subjectукраїнська бура молочна породаuk_UK
dc.subjectбугаї-плідникиuk_UK
dc.subjectкорови-дочкиuk_UK
dc.subjectякісні показники молокаuk_UK
dc.subjectукраинская бура молочная породаuk_UK
dc.subjectбыки-производителиuk_UK
dc.subjectкоровы-дочериuk_UK
dc.subjectкачественные показатели молокаuk_UK
dc.subjectukrainian brown dairy breeduk_UK
dc.subjectbullsuk_UK
dc.subjectcows-daughtersuk_UK
dc.subjectquality indicators of milkuk_UK
dc.titleОцінка якісного складу та технологічних властивостей молока корів бурої молочної породи в залежності від походженняuk_UK
dc.title.alternativeОценка качественного состава и технологических свойств молока коров бурой молочной породы в зависимости от происхожденияuk_UK
dc.title.alternativeEvaluation of the qualitative composition and technological properties of milk the brown dairy breed cows depending on the pedigreeuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья Приходько Н.Ф. СНАУ - БСХА.pdf168,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.