Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1931
Назва: Оцінка якісного складу та технологічних властивостей молока корів бурої молочної породи в залежності від походження
Інші назви: Оценка качественного состава и технологических свойств молока коров бурой молочной породы в зависимости от происхождения
Evaluation of the qualitative composition and technological properties of milk the brown dairy breed cows depending on the pedigree
Автори: Приходько, Микола Федорович
Приходько, Николай Федорович
Prikhodko, Nikolay Fedorovich
Ключові слова: українська бура молочна порода
бугаї-плідники
корови-дочки
якісні показники молока
украинская бура молочная порода
быки-производители
коровы-дочери
качественные показатели молока
ukrainian brown dairy breed
bulls
cows-daughters
quality indicators of milk
Дата публікації: 2014
Видавництво: Білоруська державна сільськогосподарська академія
Бібліографічний опис: Приходько Н.Ф. Оценка качественного состава и технологических свойств молока коров бурой молочной породы в зависимости от происхождения [Електронний ресурс] / Н.Ф. Приходько //Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства: сборник научных трудов/ гл.редактор П.А. Саскевич. – Горки: БГСХА, 2014. – Вып. 17. – Ч.1. – С. 260-265.
Короткий огляд (реферат): В статті наведені результати дослідження якісних показників та фракційного складу білків молока корів-дочок бугаїв-плідників української бурої молочної породи. Встановлено, що відмінності у походженні плідників впливають на склад основних біохімічних компонентів та фракційний склад білків молока. Цей фактор необхідно враховувати при цільовому використанні молочної сировини. Виявлені і запропоновані для майбутнього племінного використання в стаді бугаї-плідники дочки яких продукують молоко з кращим якісним складом і технологічними властивостями. В статье приведены результаты исследования качественных показателей и фракционного состава белков молока коров-дочерей быков-производителей украинской бурой молочной породы. Установлено, что отличия в происхождении производителей влияют на содержание основных биохимических компонентов молока и фракционный состав белков, что необходимо учитывать при целевом использовании молочного сырья. Определены и предложены для последующего племенного использования в стаде быки-производители дочери которых продуцируют молоко с лучшим качественным составом и технологическими свойствами.
Опис: Investigated the qualitative indicators and fractional composition of proteins the milk «cows-daughters» the bulls of the Ukrainian brown dairy breed. It is established, that the differences in the origin of manufacturers influencing the content of the basic biochemical components of milk and fractional composition of proteins that need to be considered in the targeted use of raw milk. Identified and proposed for further breeding work in the herd bulls daughter which produce milk with a better quality of composition and technological properties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1931
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья Приходько Н.Ф. СНАУ - БСХА.pdf168,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.