Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1934
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorNazarenko, Y. V.-
dc.date.accessioned2014-12-11T09:36:34Z-
dc.date.available2014-12-11T09:36:34Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationНазаренко, Ю. В. Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами [Електронний ресурс] / Ю. В. Назеренко // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». – Харків: Національний технічний університет «ХПІ», 2014. – Вип №17(1060). – С.162-169. (Серія «Нові рішення в сучасних технологіях»)uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1934-
dc.descriptionThe article presents the results of studies of the general cultivation of mixed cultures adapted to milk bifidobacterium lactis with mixed cultures of mesophilic lactococcus lactis with increased proteolytic properties in sterilized milk, enriched with fructose.uk_UK
dc.description.abstractВ роботі наведено результати досліджень особливостей спільного культивування змішаних культур адаптованих до молока біфідобактерій зі змішаними культурами мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями у стерилізованому молоці, збагаченому фруктозою. В работе приведены результаты исследований особенностей общего культивирования смешанных культур адаптированных к молоку бифидобактерий со смешанными культурами мезофильных молочнокислых лактококков с повышенными протеолитическими свойствами в стерилизованном молоке, обогащенном фруктозой.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНаціональний технічний університет «ХПІ»uk_UK
dc.subjectдитяче харчуванняuk_UK
dc.subjectадаптаціяuk_UK
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UK
dc.subjectмезофільні молочнокислі лактококиuk_UK
dc.subjectдетское питаниеuk_UK
dc.subjectадаптацияuk_UK
dc.subjectбифидобактерииuk_UK
dc.subjectмезофильные молочнокислые лактококиuk_UK
dc.subjectbaby fooduk_UK
dc.subjectadaptationuk_UK
dc.subjectbifidobacterium lactisuk_UK
dc.subjectmesophilic lactococcus lactisuk_UK
dc.titleБіотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококамиuk_UK
dc.title.alternativeБиотехнологические особенности общего культивирования трехштаммовой заквасочной композиции бифидобактерий с мезофильными молочнокислыми лактококамиuk_UK
dc.title.alternativeBiological characteristics of joint cultivation of three strain composition of sourdough bifidobacterium lactis with mesophilic lactococcus lactisuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Назаренко Ю.В.1(ХПИ.оконч).pdf209,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.