Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1934
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назаренко, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, Y. V. | - |
dc.date.accessioned | 2014-12-11T09:36:34Z | - |
dc.date.available | 2014-12-11T09:36:34Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Назаренко, Ю. В. Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами [Електронний ресурс] / Ю. В. Назеренко // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». – Харків: Національний технічний університет «ХПІ», 2014. – Вип №17(1060). – С.162-169. (Серія «Нові рішення в сучасних технологіях») | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1934 | - |
dc.description | The article presents the results of studies of the general cultivation of mixed cultures adapted to milk bifidobacterium lactis with mixed cultures of mesophilic lactococcus lactis with increased proteolytic properties in sterilized milk, enriched with fructose. | uk_UK |
dc.description.abstract | В роботі наведено результати досліджень особливостей спільного культивування змішаних культур адаптованих до молока біфідобактерій зі змішаними культурами мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями у стерилізованому молоці, збагаченому фруктозою. В работе приведены результаты исследований особенностей общего культивирования смешанных культур адаптированных к молоку бифидобактерий со смешанными культурами мезофильных молочнокислых лактококков с повышенными протеолитическими свойствами в стерилизованном молоке, обогащенном фруктозой. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Національний технічний університет «ХПІ» | uk_UK |
dc.subject | дитяче харчування | uk_UK |
dc.subject | адаптація | uk_UK |
dc.subject | біфідобактерії | uk_UK |
dc.subject | мезофільні молочнокислі лактококи | uk_UK |
dc.subject | детское питание | uk_UK |
dc.subject | адаптация | uk_UK |
dc.subject | бифидобактерии | uk_UK |
dc.subject | мезофильные молочнокислые лактококи | uk_UK |
dc.subject | baby food | uk_UK |
dc.subject | adaptation | uk_UK |
dc.subject | bifidobacterium lactis | uk_UK |
dc.subject | mesophilic lactococcus lactis | uk_UK |
dc.title | Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами | uk_UK |
dc.title.alternative | Биотехнологические особенности общего культивирования трехштаммовой заквасочной композиции бифидобактерий с мезофильными молочнокислыми лактококами | uk_UK |
dc.title.alternative | Biological characteristics of joint cultivation of three strain composition of sourdough bifidobacterium lactis with mesophilic lactococcus lactis | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Назаренко Ю.В.1(ХПИ.оконч).pdf | 209,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.