Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1934
Title: Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами
Other Titles: Биотехнологические особенности общего культивирования трехштаммовой заквасочной композиции бифидобактерий с мезофильными молочнокислыми лактококами
Biological characteristics of joint cultivation of three strain composition of sourdough bifidobacterium lactis with mesophilic lactococcus lactis
Authors: Назаренко, Ю. В.
Назаренко, Ю. В.
Nazarenko, Y. V.
Keywords: дитяче харчування
адаптація
біфідобактерії
мезофільні молочнокислі лактококи
детское питание
адаптация
бифидобактерии
мезофильные молочнокислые лактококи
baby food
adaptation
bifidobacterium lactis
mesophilic lactococcus lactis
Issue Date: 2014
Publisher: Національний технічний університет «ХПІ»
Citation: Назаренко, Ю. В. Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами [Електронний ресурс] / Ю. В. Назеренко // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». – Харків: Національний технічний університет «ХПІ», 2014. – Вип №17(1060). – С.162-169. (Серія «Нові рішення в сучасних технологіях»)
Abstract: В роботі наведено результати досліджень особливостей спільного культивування змішаних культур адаптованих до молока біфідобактерій зі змішаними культурами мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями у стерилізованому молоці, збагаченому фруктозою. В работе приведены результаты исследований особенностей общего культивирования смешанных культур адаптированных к молоку бифидобактерий со смешанными культурами мезофильных молочнокислых лактококков с повышенными протеолитическими свойствами в стерилизованном молоке, обогащенном фруктозой.
Description: The article presents the results of studies of the general cultivation of mixed cultures adapted to milk bifidobacterium lactis with mixed cultures of mesophilic lactococcus lactis with increased proteolytic properties in sterilized milk, enriched with fructose.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1934
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Назаренко Ю.В.1(ХПИ.оконч).pdf209,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.