Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1935
Title: | Удосконалена технологія виробництва сиру кисломолочного для дитячого харчування з подовженим терміном зберігання |
Other Titles: | Усовершенствование технологии производства творога для детского питания с продленным сроком хранения The advanced technology of cottage cheese for baby food with long shelf life |
Authors: | Назаренко, Ю. В. Назаренко, Ю. В. Nazarenko, Y. V. |
Keywords: | кисломолочний сир біотехнологія ферментація біфідо- та лактобактерії творог биотехнология ферментация бифидо- и лактобактерии cottage cheese biotechnology fermentation bifidobacteria and lactobacteria |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Одеська національна академія харчових технологій |
Citation: | Назаренко, Ю. В. Удосконалена технологія виробництва сиру кисломолочного для дитячого харчування з подовженим терміном зберігання [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко // Наукові праці ОНАХТ. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – Вип. 48. – Т. 2. – С. 250-252. |
Abstract: | В работі наведено перевірка єфективності технологічних режимів удосканаленої технології виробництва кисломолчного сиру для дитячого харчування, з використанням заквашувальних композицій зі змішаних культур біфідобактерій та мезофільних молочнокислих лактоків, біфідогенних факторів та пребіотиків, проведена оцінка його якості. Была исследована зависимость качества молока, отобранного из-под вымени коровы и танка-охладителя от качества мойки доильного оборудования. Выявили, что загрязнение молока в данном хозяйстве происходит через молокопровод и другие части доильного оборудования. Чтобы уменьшить и предупредить загрязнение молока бактериями необходимо тщательнее мыть доильное оборудование и время от времени заменять износившиеся части и детали на новые. |
Description: | The dependence of milk was sampled from the udder of a cow and tank cooling of quality cleaning milking equipment. Found that contamination of milk in this sector goes through milk pipe and other parts of milking equipment. To reduce and prevent the contamination of milk with bacteria should wash milking equipment and periodically replaced parts and parts that were torn down, new ones. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1935 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.