Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1936
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorNazarenko, Y. V.-
dc.date.accessioned2014-12-11T10:12:01Z-
dc.date.available2014-12-11T10:12:01Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТкаченко Н. А. Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями [Електронний ресурс] / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, А. С. Авершина та ін. // Восточно-Европейский журнал передовых технологий (Index Copernicus (Польша), РИНЦ (Россия)). – 2014. – Вип. 2/12(68). – С. 66-71.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1936-
dc.descriptionThe article reflects the sampling results of bifidobacteria monocultures and bacterial concentrate lactic bacteria of direct insertion with heightened proteolytic properties, which are adapted to milk, for making ferment compositions of mixed cultures of lactic and bifidobacteria, which are meant for the production of cultured milk foods for children. The article specifies that it is possible to get curds and cultured milk drinks for child nutrition with hypoallergenic properties if applying mixed bifidobactera cultures and mesophilic lactic acid lactococcus with heightened proteolytic properties together with ferment compositions. Combination of bacterial concentrates of Lbc. acidophilus monocultures of direct insertion with mixed cultures of bifidobacteria allows getting the compositions for the production of cultured milk drink for children with reduced allergenic impact on the child’s organism. Ferment compositions of monocultures/ mixed cultures of bifidobacteria, bacterial concentrates of Lbc. Acidophilus monocultures of direct insertion and mesophilic lactic acid lactococcus with heightened proteolytic properties can be applied in the biotechnology of the production of protein paste for child nutrition with hypoallergenic properties.uk_UK
dc.description.abstractВ статті наведені результати відбору біфідобактерій та бакконцентратів лактобактерій з підвищеними протеолітичними властивостями для виробництва дитячих кисломолочних продуктів. Показано, що використання у заквашувальних композиціях монокультур / змішаних культур біфідобактерій, монокультур лактобацил та/або мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями забезпечує виробництво сиру, паст білкових, напоїв кисломолочних дитячих з гіпоалергенними властивостями. В статье приведены результаты отбора бифидобактерий и бакконцентратов лактобактерий с повышенными протеолитическими свойствами для производства детских кисломолочных продуктов. Показано, что использование в заквасочных композициях монокультур / смешанных культур бифидобактерий, монокультур лактобацилл и/или мезофильных молочнокислых лактококков с повышенными протеолитическими свойствами обеспечивает производство творога, паст белковых, напитков кисломолочных с гипоаллергенными свойствами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectпродукт кисломолочнийuk_UK
dc.subjectхарчова алергіяuk_UK
dc.subjectзаквашувальна композиціяuk_UK
dc.subjectпротеолітичні властивостіuk_UK
dc.subjectпродукт кисломолочныйuk_UK
dc.subjectпищевая аллергияuk_UK
dc.subjectзаквасочная композицияuk_UK
dc.subjectпротеолитические свойстваuk_UK
dc.subjectcultured milk productuk_UK
dc.subjectfood allergyuk_UK
dc.subjectferment compositionuk_UK
dc.subjectproteolytic propertiesuk_UK
dc.titleЗаквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостямиuk_UK
dc.title.alternativeЗакавшивальные композиции для детских кисломолочных продуктов с повышенными протеолетическими свойствамиuk_UK
dc.title.alternativeFerment compositions of cultured milk foods for children with heightened proteolytic propertiesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Назаренко Ю.В. 3(Статья_в_Всточноевроп._журн._международ.).pdf206,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.