Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1964
Title: | Теоретико-методологічні засади управління брендом, як складовою частиною капіталу підприємства |
Other Titles: | Теоретико-методологические принципы управления брендом, как составной частью капитала предприятия Theoretical and methodological principles of management by a brand, as component part of capital of enterprise |
Authors: | Ковальова, Ольга Михайлівна Ковалёва, Ольга Михайловна Kovalyova, Olga Mykhajlovna |
Keywords: | капітал підприємства нематеріальні активи бренд інтелектуальна власність капитал предприятия нематериальные активы бренд интеллектуальная собственность capital of enterprise non-material assets brand intellectual property |
Issue Date: | Sep-2014 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Ковальова О. М. Теоретико-методологічні засади управління брендом, як складовою частиною капіталу підприємства [Електронний ресурс] / О. М. Ковальова // Технологии ХХІ века: Сборник тезисов по матеріалам 20й международной научной конференции (15-19 сентября 2014 г.) : У 3-х част. – Сумы : СНАУ, 2014. - Ч. 2. – C.6-7. |
Abstract: | В статті розглянута сутність бренду як частини нематеріальних активів, що входить до складу капіталу підприємства, визначені підходи до оцінки вартості бренду. В статье рассмотренная сущность бренда как части нематериальных активов, которая входит в состав капитала предприятия, определены подходы к оценке стоимости бренда. |
Description: | Іn the article the considered essence of brand as to part of non-material assets, which enters in the complement of capital of enterprise, going is certain near the estimation of cost of brand. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1964 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тезиАлушта2014_Ковальова.PDF | 82,6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.