Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2012Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Цуканова, Елена Сергеевна | - |
| dc.contributor.author | Кучерук, Зиновия Ивановна | - |
| dc.contributor.author | Цуканова, Олена Сергіївна | - |
| dc.contributor.author | Кучерук, Зіновія Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Tsukanova, Yelena Sergeevna | - |
| dc.contributor.author | Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna | - |
| dc.date.accessioned | 2015-01-14T13:07:18Z | - |
| dc.date.available | 2015-01-14T13:07:18Z | - |
| dc.date.issued | 2014-05-16 | - |
| dc.identifier.citation | Цуканова Е. С. Исследование влияния ксантановой камеди на реологические свойства безбелкового теста [Електронний ресурс] / Е. С. Цуканова, З. И. Кучерук // Современные технологи сельскохозяйственного производства : XVII Междунар. Науч.-практ. конф., 16 мая 2014 г. : сб.научн.статей. / УО «Гродненский гос. аграрный ун-т». - Гродно : Гродненский ГАУ, 2014. - С. 172-175. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2012 | - |
| dc.description | The influence of xanthan gum on the rheological properties of the non-protein dough was investigated. The positive effect of additive on the viscosity of the non-protein dough was proved. This was due to good water-binding and water-holding properties of the hydrocolloid. | uk_UK |
| dc.description.abstract | Исследовано влияние структурообразователя ксантановой камеди на реологические свойства безбелкового теста. Доказано положительное влияние добавки на вязкость безбелкового теста за счет хороших водосвязывающих и влагоудерживающих свойств гидроколлоида. Досліджено вплив структуроутворювача ксантанової камеді на реологічні властивості безбілкового тіста. Доведено позитивний вплив добавки на в’язкість безбілкового тіста за рахунок гарних вологозв’язуючих та вологоутримуючих властивостей гідроколоїда. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | УО «Гродненский государственный аграрный университет» | uk_UK |
| dc.subject | безбелковое тесто | uk_UK |
| dc.subject | реологические свойства | uk_UK |
| dc.subject | ксантановая камедь | uk_UK |
| dc.subject | безбілкове тісто | uk_UK |
| dc.subject | реологічні властивості | uk_UK |
| dc.subject | ксантанова камедь | uk_UK |
| dc.subject | non-protein dough | uk_UK |
| dc.subject | rheological properties | uk_UK |
| dc.subject | xanthan gum | uk_UK |
| dc.title | Исследование влияния ксантановой камеди на реологические свойства безбелкового теста. | uk_UK |
| dc.title.alternative | Дослідження впливу ксантанової камеді на реологічні властивості безбілкового тіста. | uk_UK |
| dc.title.alternative | The investigation of the effect of xanthan gum on the rheological properties of the non-protein dough. | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Гродно_Цуканова_тези.pdf | 311,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.