Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2017Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Цуканова, Олена Сергіївна | - |
| dc.contributor.author | Кучерук, Зіновія Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Цуканова, Елена Сергеевна | - |
| dc.contributor.author | Кучерук, Зиновия Ивановна | - |
| dc.contributor.author | Tsukanova, Yelena Sergeevna | - |
| dc.contributor.author | Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna | - |
| dc.date.accessioned | 2015-01-15T11:11:33Z | - |
| dc.date.available | 2015-01-15T11:11:33Z | - |
| dc.date.issued | 2014-11-12 | - |
| dc.identifier.citation | Цуканова О. С. Обґрунтування доцільності підвищення харчової цінності безбілкового хліба за рахунок використання добавок з рослинної сировини [Електронний ресурс] / О. С. Цуканова, З. І. Кучерук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листопада 2014 р. : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 137-138. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2017 | - |
| dc.description | The expediency of the using of carrot kriopasta to improve the organoleptic, physical and chemical indicators of quality of non-protein bread, to increase its nutritional value, and to slow the staling of bread was proved. It was installed the recommended amount of carrot kriopasta, which is 10% by weight of the starch. In this case, the integral scor by β-carotene for children with different age and sex is 61,0... 94,1%. | uk_UK |
| dc.description.abstract | Доведено доцільність використання кріопасти з моркви з метою покращення органолептичних, фізико-хімічних показників якості безбілкового хліба, підвищення його харчової цінності, а також з метою сповільнення черствіння хліба. Встановлено рекомендовану кількість кріопасти з моркви, яка складає 10% до маси крохмалю. При цьому інтегральний скор по β-каротину для дітей різного віку і статі складає 61,0…94,1%. Доказана целесообразность использования криопасты из моркови с целью улучшения органолептических, физико-химических показателей качества безбелкового хлеба, повышения его пищевой ценности, а также с целью замедления черствения хлеба. Установлено рекомендованное количество криопасты из моркови, которое составляет 10% к массе крахмала. При этом интегральный скор по β-каротину для детей разного возраста и пола составляет 61,0...94,1%. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | ХДУХТ | uk_UK |
| dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
| dc.subject | безбілковий хліб | uk_UK |
| dc.subject | добавки з рослинної сировини | uk_UK |
| dc.subject | пищевая ценность | uk_UK |
| dc.subject | безбелковый хлеб | uk_UK |
| dc.subject | добавки из растительного сырья | uk_UK |
| dc.subject | nutritional value | uk_UK |
| dc.subject | non-protein bread | uk_UK |
| dc.subject | herbal supplements | uk_UK |
| dc.title | Обґрунтування доцільності підвищення харчової цінності безбілкового хліба за рахунок використання добавок з рослинної сировини | uk_UK |
| dc.title.alternative | Обоснование целесообразности повышения пищевой ценности безбелкового хлеба за счет использования добавок из растительного сырья | uk_UK |
| dc.title.alternative | Justification of increasing the nutritional value of non-protein bread through the use of herbal supplements | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Харьков_Цуканова_тези(он-лайн конф).pdf | 305,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.