Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2043
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorMogutova, Valentyna-
dc.date.accessioned2015-01-21T07:28:06Z-
dc.date.available2015-01-21T07:28:06Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМогутова В. Ф. Гармонізація сучасного стану безпечності та якості молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : зб. наук. праць Харк. держ. зоовет. академії. - Х., 2014. - Вип. 298. - Ч. 1 : Сільськогосподарські науки. - С. 242-249.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2043-
dc.descriptionIncluded of Ukraine to WTO and possibility of integration in ЕС require upgrading, safety and competitiveness of milk and suckling products on internal and world markets. For the improvement of quality of suckling products there is necessary harmonization of the system of her estimation, in accordance with the normative documents of international organizations. It requires the careful analysis of operating standards, methodologies of determination of basic quality indexes of milk, dairies and introduction of them in home practice.uk_UK
dc.description.abstractВходження України до СОТ та можливість інтеграції у ЄС вимагають підвищення якості, безпеки та конкурентоспроможності молока та молочної продукції на внутрішньому та світовому ринках. Для покращення якості молочної продукції необхідна гармонізація системи її оцінки, відповідно до нормативних документів міжнародних організацій. Це вимагає ретельного аналізу діючих стандартів, методик визначення основних якісних показників молока, молочних продуктів та впровадження їх у вітчизняну практику. Вхождение Украины в ВТО и возможность интеграции в ЕС требуют повышения качества, безопасности и конкурентоспособности молока и молочной продукции на внутреннем и мировом рынках. Для улучшения качества молочной продукции необходимая гармонизация системы ее оценки, в соответствии с нормативными документами международных организаций. Это требует тщательного анализа действующих стандартов, методик определения основных качественных показателей молока, молочных продуктов и внедрения их в отечественную практику.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UK
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UK
dc.subjectтехнологічна безпекаuk_UK
dc.subjectгармонізаціяuk_UK
dc.subjectмолоко-сырьеuk_UK
dc.subjectтехнологическая безопасностьuk_UK
dc.subjectгармонизацияuk_UK
dc.subjectraw milk-materialuk_UK
dc.subjecttechnological safetyuk_UK
dc.subjectharmonizationuk_UK
dc.titleГармонізація сучасного стану безпечності та якості молока і молочних продуктівuk_UK
dc.title.alternativeГармонизация современного состояния беспечности и качества молока и молочных продуктовuk_UK
dc.title.alternativeHarmonization of the modern state of unconcern and quality of milk and dairiesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Могутова В.Ф._Гармонізація.pdf466,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.