Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2043
Title: Гармонізація сучасного стану безпечності та якості молока і молочних продуктів
Other Titles: Гармонизация современного состояния беспечности и качества молока и молочных продуктов
Harmonization of the modern state of unconcern and quality of milk and dairies
Authors: Могутова, Валентина Федорівна
Могутова, Валентина Федоровна
Mogutova, Valentyna
Keywords: молоко-сировина
технологічна безпека
гармонізація
молоко-сырье
технологическая безопасность
гармонизация
raw milk-material
technological safety
harmonization
Issue Date: 2014
Publisher: Харківська державна зооветеринарна академія
Citation: Могутова В. Ф. Гармонізація сучасного стану безпечності та якості молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : зб. наук. праць Харк. держ. зоовет. академії. - Х., 2014. - Вип. 298. - Ч. 1 : Сільськогосподарські науки. - С. 242-249.
Abstract: Входження України до СОТ та можливість інтеграції у ЄС вимагають підвищення якості, безпеки та конкурентоспроможності молока та молочної продукції на внутрішньому та світовому ринках. Для покращення якості молочної продукції необхідна гармонізація системи її оцінки, відповідно до нормативних документів міжнародних організацій. Це вимагає ретельного аналізу діючих стандартів, методик визначення основних якісних показників молока, молочних продуктів та впровадження їх у вітчизняну практику. Вхождение Украины в ВТО и возможность интеграции в ЕС требуют повышения качества, безопасности и конкурентоспособности молока и молочной продукции на внутреннем и мировом рынках. Для улучшения качества молочной продукции необходимая гармонизация системы ее оценки, в соответствии с нормативными документами международных организаций. Это требует тщательного анализа действующих стандартов, методик определения основных качественных показателей молока, молочных продуктов и внедрения их в отечественную практику.
Description: Included of Ukraine to WTO and possibility of integration in ЕС require upgrading, safety and competitiveness of milk and suckling products on internal and world markets. For the improvement of quality of suckling products there is necessary harmonization of the system of her estimation, in accordance with the normative documents of international organizations. It requires the careful analysis of operating standards, methodologies of determination of basic quality indexes of milk, dairies and introduction of them in home practice.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2043
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Могутова В.Ф._Гармонізація.pdf466,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.