Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2048
Title: | Особливості приготування солодких желейних виробів на основі системи «NEA pectin:Са 2+» |
Other Titles: | Особенности приготовления сладких желированных блюд на основе системы «NEA pectin : Ca 2+» The features of gelled making sweet dishes based system «NEA pectin : Ca 2+» |
Authors: | Удянська, Ю. О. Кондратюк, Н. В. Степанова, Т. М. Удянская, Ю. О. Кондратюк, Н. В. Степанова, Т. М. Udjans’ka, Y. O. Kondratjuk, N. V. Stepanova, T. M. |
Keywords: | кальцій низькоетерифікований амідований пектин желейні вироби комплексоутворення кальций низкоэтерифицированный амидированный пектин желейные изделия комплексообразование calcium low-esterified amidated pectin complexation |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Одеська національна академія хфрчових технологій |
Citation: | Удянська Ю.О. Особливості приготування солодких желейних виробів на основі системи «NeA pectin:Са 2+» [Електронний ресурс] / Удянська Ю.О., Кондратюк Н.В., Степанова Т.М. - Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» / Міністерство освіти і науки України. – Одеса: 2014. – С. 134. |
Abstract: | Приділяється увага приготуванню солодких желейних виробів зниженої калорійності за рахунок використання низькоетерифікованого амідованого пектину та вільних іонів кальцію. Уделяется внимание приготовлению сладких желейних изделий сниженной калорийности за счет использования низкоэтерифицированного амидированного пектина и свободных ионов кальция. |
Description: | Attention is paid to the preparation of sweet jelly reduced calorie products through the use of low-esterified pectin and amidated free calcium ions. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2048 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Удянська_Степанова_Кондратюк.pdf | 134,41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.