Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2052
Title: | Вивчення процесу гелеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+» |
Other Titles: | Изучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+» Study of gelling in the system of «NEA pectin : Ca 2+» |
Authors: | Кондратюк, Н. В. Степанова, Т. М. Кондратюк, Н. В. Степанова, Т. М. Kondratjuk, N. V. Stepanova, T. M. |
Keywords: | кальцій яєчна шкаралупа низькоетерифікований амідований пектин комплексоутворення кальций яичная скорлупа низкоэтерифицированный амидированный пектин комплексообразование calcium egg-shell low-esterified and amidated pectin complexation |
Issue Date: | Nov-2014 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кондратюк Н.В. Вивчення процесу гелеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+» [Електронний ресурс] / Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // «Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві» : мат. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Харків, 12-14 листопада 2014 р.). - Харків, 2014. – С. 37-38 |
Abstract: | . Приділяється увага хімічним взаємодіям, що відбуваються в процесі драглеутворення в системі на основі низькоетерифікованого амідованого пектину та вільних іонів кальцію, джерелом яких є порошок яєчної шкаралупи. Уделяется внимание химическим взаимодействиям, происходящием в процессе гелеобразования в системе на основе низкоэтерифицированного амидированного пектина и свободных ионов кальция, источником которых является порошок яичной скорлупы. |
Description: | The thesis focuses on the chemical interactions occurring in the process of gelation in a system based on low-esterified pectin and amidated free calcium ions, the source of which is the egg shell powder. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2052 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кондратюк Н.В., Степанова Т.М. .pdf | 319,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.