Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2053
Назва: Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм
Інші назви: Зависимость качества свинины от условий транспортировки и длительности выдержки свиней перед забоем
The dependence of the quality of pork from transportation conditions and duration of exposure of pigs prior to slaughter
Автори: Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василий Иванович
Божко, Наталья Владимировна
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Ключові слова: свинина
якість м’яса
забійна маса
свинина
качество мяса
убойная маса
рork
quality of meat
carcass mass
Дата публікації: 2014
Видавництво: ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Тищенко В. І. Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко.// Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - Сер. "Харчові технології". - Львів, 2014. - Т. 16. - № 3 (60). - Ч. 4. - С. 167-175.
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження впливу транспортування на якість м’яса свиней білої великої породи, а також тривалості їх голодної витримки перед забоєм. Встановлено, що транспортування свиней на забій на відстань 100 і більше кілометрів супроводжується значною втратою живої маси. Проведены исследования влияния транспортировки на качество мяса свиней белой крупной породы, а также их продолжительности их голодной выдержки перед убоем. Установлено, что транспортировка свиней на убой на расстояние 100 и более километров сопровождается значительной потерей живой массы.
Опис: Conducted research on the impact of transport on meat quality of pigs of large white breed, as well as their length of their hungry extracts prior to slaughter. It is established that the transport of pigs for slaughter at a distance of 100 km and more accompanied by a significant loss in body weight.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2053
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Залежність якості свинини.pdf412,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.