Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2054
Title: | Дослідження факторів впливу на собівартість виробницта продукції в сільськогосподарських підприємствах галузі м'ясного скотарства |
Other Titles: | Исследование факторов влияния на себестоимость производства продукции в сельскохозяйственных предприятиях отрасли мясного скотоводства Іnvestigation of factors affecting the cost of beef cattle production in agricultural enterprises |
Authors: | Лозинська, І. В. Лозинская, И. В. Lozynska, I. V. |
Keywords: | собівартість м’ясне скотарство сільськогосподарські підприємства себестоимость мясное скотоводство сельскохозяйственные предприятия cost beef cattle farms |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Лозинська І. В. Дослідження факторів впливу на собівартість виробницта продукції в сільськогосподарських підприємствах галузі м'ясного скотарства [Електронний ресурс] / І. В. Лозинська // Збірник матер. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Южний (Одеса). - Одеса, 20114. - С. 16-18. |
Abstract: | Проведені дослідження вказують, що для зниження собівартості приросту ВРХ та підвищення економічної ефективності галузі скотарства першочерговими завданнями є: підвищення продуктивності тварин та зниження витрат на корми. Це означає, що слід раціонально підходити до створення збалансованої системи годівлі тварин, яка забезпечить потреби тварин та буде економічно вигідною для підприємства. Проведенные исследования указывают, что для снижения себестоимости прироста ВРХ и повышения экономической эффективности отрасли скотоводства первоочередными задачами являются: повышение производительности животных и снижение затрат на корма. Это означает, что следует рационально подходить к созданию сбалансированной системы кормления животных, которая обеспечит нужды животных и будет экономически удобной для предприятия. |
Description: | Our studies indicate that for cost reduction and increasing result of economic efficiency in livestock sector priorities include: improving animal productivity and reduce feed costs. This means that should a rational approach to the creation of a balanced feeding of animals that will ensure the needs of animals and would be cost effective for the company. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2054 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ ФАКТОРІВ ВПЛИВУ.pdf | 94,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.