Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2067
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данько, Ю. І. | - |
dc.contributor.author | Лозинська, І. В. | - |
dc.contributor.author | Данько, Ю. И. | - |
dc.contributor.author | Лозинская, И. В. | - |
dc.contributor.author | Danko, Y. I. | - |
dc.contributor.author | Lozynska, I. V. | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-04T12:41:54Z | - |
dc.date.available | 2015-02-04T12:41:54Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Данько Ю. І. Кооперація в системі забезпечення конкурентоспроможності підприємств-виробників свинини [Електронний ресурс] / Ю. І. Данько, І. В. Лозинська // Економіка АПК. – К.: Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки», 2012. - № 4. – С. 93-98. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2067 | - |
dc.description | Theoretical bases of increase of competitiveness of production of pork were considered on condition of cooperation in areas. The analysis of the modern state of economic efficiency and competitiveness of production of pork was carried out. | uk_UK |
dc.description.abstract | В роботі розглянуто науково-теоретичні основи підвищення конкурентоспроможності виробництва свинини за умови розвитку кооперації в галузі. Здійснено аналіз сучасного стану економічної ефективності та конкурентоспроможності виробництва свинини. В работе рассмотрены научно-теоретические основы повышения конкурентоспособности производства свинины при условии развития кооперации в области. Осуществлен анализ современного состояния экономической эффективности и конкурентоспособности производства свинины. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки» | uk_UK |
dc.subject | виробничі кооперативи | uk_UK |
dc.subject | ефективність виробництва свинини | uk_UK |
dc.subject | производственные кооперативы | uk_UK |
dc.subject | эффективность производства свинины | uk_UK |
dc.subject | cooperatives | uk_UK |
dc.subject | efficiency of pork production | uk_UK |
dc.title | Кооперація в системі забезпечення конкурентоспроможності підприємств-виробників свинини | uk_UK |
dc.title.alternative | Кооперация в системе обеспечения конкурентоспособности предприятий-производителей свинины | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Danko_Lozinskaya.pdf | 175,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.