Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2067
Title: Кооперація в системі забезпечення конкурентоспроможності підприємств-виробників свинини
Other Titles: Кооперация в системе обеспечения конкурентоспособности предприятий-производителей свинины
Authors: Данько, Ю. І.
Лозинська, І. В.
Данько, Ю. И.
Лозинская, И. В.
Danko, Y. I.
Lozynska, I. V.
Keywords: виробничі кооперативи
ефективність виробництва свинини
производственные кооперативы
эффективность производства свинины
cooperatives
efficiency of pork production
Issue Date: 2012
Publisher: Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки»
Citation: Данько Ю. І. Кооперація в системі забезпечення конкурентоспроможності підприємств-виробників свинини [Електронний ресурс] / Ю. І. Данько, І. В. Лозинська // Економіка АПК. – К.: Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки», 2012. - № 4. – С. 93-98.
Abstract: В роботі розглянуто науково-теоретичні основи підвищення конкурентоспроможності виробництва свинини за умови розвитку кооперації в галузі. Здійснено аналіз сучасного стану економічної ефективності та конкурентоспроможності виробництва свинини. В работе рассмотрены научно-теоретические основы повышения конкурентоспособности производства свинины при условии развития кооперации в области. Осуществлен анализ современного состояния экономической эффективности и конкурентоспособности производства свинины.
Description: Theoretical bases of increase of competitiveness of production of pork were considered on condition of cooperation in areas. The analysis of the modern state of economic efficiency and competitiveness of production of pork was carried out.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2067
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Danko_Lozinskaya.pdf175,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.