Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2072
Title: | Фактори, які впливають на технологічні властивості м’яса в передзабійний період |
Other Titles: | Факторы, которые влияют на технологические свойства мяса в предубойный период Factors that influence the technological properties of meat during period before slaughter |
Authors: | Цигура, Вікторія Вікторівна Цигура, Виктория Викторовна Tsigura, Viktоriуa |
Keywords: | м’ясні продукти високої якості свинина PSE мясные продукты высокого качества свинина PSE meat products of high quality PSE pork |
Issue Date: | Nov-2014 |
Publisher: | Одеська національна академія харчових технологій |
Citation: | Цигура В.В. Фактори, які впливають на технологічні властивості м’яса в передзабійний період [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю [«Проблеми формування здорового способу життя у молоді»], (Одеса, 4-5 листопада 2014 р.) / Міністерство освіти і науки України, Одеська національна академія харчових технологій. – О.: ОНАХТ, 2014. –– С.193. |
Abstract: | Розглянуто фактори, які впливають на технологічні властивості м’яса у перед забійний період. Визначено шляхи вирішення даної проблеми. Рассмотрены факторы, влияющие на технологические свойства мяса в перед убойный период. Определены пути решения данной проблемы. |
Description: | Factors that influence the technological properties of meat during period before slaughter, were considered. The ways of solving this problem, were determined. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2072 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Цигура.pdf | 277,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.