Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2089
Title: Чи можна використовувати властивості горобини у молочній промисловості?
Other Titles: Можно ли использовать свойства рябины в молочной промышленности?
Can they use the properties of rowan in the dairy industry?
Authors: Гриньова, Д. В.
Гринёва, Д. В.
Hrynova, D. V.
Keywords: молоко
горобина
молочна промисловість
молоко
рябина
молочная промышленность
raw milk
rowan
dairy industry
Issue Date: 2014
Citation: Гриньова Д. В. Чи можна використовувати властивості горобини у молочній промисловості ? [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної промислової безпеки : Міжнародна науково-практична конференція, (30-31 жовтня 2014 р.). - Біла Церква, 2014. - С. 120.
Abstract: Було висвітлено проблему використання горобини у молочній промисловості. Був зроблений огляд літератури, де використовують горобину. Склад плодів горобини досить багатий на вітаміни, цукри, кислоти. У медицині використовують навіть листя горобини. Плоди горобини знаходять широке застосування в харчовій і кондитерській промисловості для приготування варення, пастили, соків плодово-ягідних напоїв, начинок, оцту. Сік горобини вже використовують у молочній промисловості для приготування кефіру та йогурту з соком чорноплідної горобини та буряка. Была освещена проблема использования рябины в молочной промышленности. Был сделан обзор литературы, где используют рябину. Состав плодов рябины достаточно богат витаминами, сахарами, кислотами. В медицине используют даже листья рябины. Плоды рябины находят широкое применение в пищевой и кондитерской промышленности для приготовления варенья, пастилы, соков плодово-ягодных напитков, начинок, уксуса. Сок рябины уже используют в молочной промышленности для приготовления кефира и йогурта с соком черноплодной рябины и свеклы.
Description: It was researched the problem of the use of rowan in the dairy industry. It was made a literature review, where they use rowan. The composition of the fruits of rowan is quite rich in vitamins, sugars, acids. In medicine use even leaves of rowan. The fruits of rowan are widely used in the food and confectionery industry for making jam, candy, fruit juice drinks, fillings, vinegar. Juice of rowan are used in the dairy industry for making kefir and yogurt and juice of Aronia and beets.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2089
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЧИ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ ВЛАСТИВОСТІ ГОРОБИНИ.pdf47,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.