Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2106
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фотина, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Касьяненко, О. И. | - |
dc.contributor.author | Гладченко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Фотiна, Т. I. | - |
dc.contributor.author | Касяненко, О. I. | - |
dc.contributor.author | Гладченко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Fotina, T. I. | - |
dc.contributor.author | Kasjanenko, O. I. | - |
dc.contributor.author | Нladchenko, S. M. | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-23T13:08:47Z | - |
dc.date.available | 2015-02-23T13:08:47Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Касьяненко О. И. Оценка рисков микробиологической безопасности продукции птицеводства и оборудования в условиях убойных цехов [Електронний ресурс] / О. И. Касяненко, Т. И. Фотина, С. М. Гладченко // Вестник Курской государственной сельскохозяйственной академии. - 2014. - Вип. 3. - С. 67-69. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2106 | - |
dc.description | In the article the results of researches of products of the poultry are presented in the presence of bacteria of Campylobacter (carcasses of poultry, equipment, apartment of for slaughter houses.) and their role in the origin of food toxicoinfections for a man. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статье представлены результаты исследований продуктов птицеводства на наличие бактерий Campylobacter (тушки птицы, оборудования, помещения убойных цехов) и их роль в возникновении пищевых токсикоинфекций у человека. У статті представлені результати досліджень продуктів птахівництва на наявність бактерій Campylobacter (тушки птиці, устаткування, приміщення забійних цехів) та їх роль у виникненні харчових токсикоінфекцій у людини. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | кампилобактерии | uk_UK |
dc.subject | пищевые токсикоинфекции | uk_UK |
dc.subject | убойныe цехи | uk_UK |
dc.subject | кампілобактерії | uk_UK |
dc.subject | харчові токсикоінфекції | uk_UK |
dc.subject | забійні цехи | uk_UK |
dc.subject | kampylobakters | uk_UK |
dc.subject | food toxicoinfections | uk_UK |
dc.subject | for slaughter houses | uk_UK |
dc.title | Оценка рисков микробиологической безопасности продукции птицеводства и оборудования в условиях убойных цехов | uk_UK |
dc.title.alternative | Оцінка ризиків мікробіологічної безпеки продукції птахівництва і устаткування в умовах забійних цехів | uk_UK |
dc.title.alternative | Estimation of risks of microbiological safety of products of the poultry farming and equipment in the conditions of for slaughter houses | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
оценка_рисков_микроб._безопасности (1).pdf | 317,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.