Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2106
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФотина, Т. И.-
dc.contributor.authorКасьяненко, О. И.-
dc.contributor.authorГладченко, С. М.-
dc.contributor.authorФотiна, Т. I.-
dc.contributor.authorКасяненко, О. I.-
dc.contributor.authorГладченко, С. М.-
dc.contributor.authorFotina, T. I.-
dc.contributor.authorKasjanenko, O. I.-
dc.contributor.authorНladchenko, S. M.-
dc.date.accessioned2015-02-23T13:08:47Z-
dc.date.available2015-02-23T13:08:47Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКасьяненко О. И. Оценка рисков микробиологической безопасности продукции птицеводства и оборудования в условиях убойных цехов [Електронний ресурс] / О. И. Касяненко, Т. И. Фотина, С. М. Гладченко // Вестник Курской государственной сельскохозяйственной академии. - 2014. - Вип. 3. - С. 67-69.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2106-
dc.descriptionIn the article the results of researches of products of the poultry are presented in the presence of bacteria of Campylobacter (carcasses of poultry, equipment, apartment of for slaughter houses.) and their role in the origin of food toxicoinfections for a man.uk_UK
dc.description.abstractВ статье представлены результаты исследований продуктов птицеводства на наличие бактерий Campylobacter (тушки птицы, оборудования, помещения убойных цехов) и их роль в возникновении пищевых токсикоинфекций у человека. У статті представлені результати досліджень продуктів птахівництва на наявність бактерій Campylobacter (тушки птиці, устаткування, приміщення забійних цехів) та їх роль у виникненні харчових токсикоінфекцій у людини.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкампилобактерииuk_UK
dc.subjectпищевые токсикоинфекцииuk_UK
dc.subjectубойныe цехиuk_UK
dc.subjectкампілобактеріїuk_UK
dc.subjectхарчові токсикоінфекціїuk_UK
dc.subjectзабійні цехиuk_UK
dc.subjectkampylobaktersuk_UK
dc.subjectfood toxicoinfectionsuk_UK
dc.subjectfor slaughter housesuk_UK
dc.titleОценка рисков микробиологической безопасности продукции птицеводства и оборудования в условиях убойных цеховuk_UK
dc.title.alternativeОцінка ризиків мікробіологічної безпеки продукції птахівництва і устаткування в умовах забійних цехівuk_UK
dc.title.alternativeEstimation of risks of microbiological safety of products of the poultry farming and equipment in the conditions of for slaughter housesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
оценка_рисков_микроб._безопасности (1).pdf317,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.