Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2107
Назва: Морфологічні та культуральні властивості ізолятів Campylobacter spp.
Інші назви: Морфологические и культуральные свойства изолятов Campylobacter spp.
Morphological and сultural properties of isolates of Сampylobacter spp.
Автори: Касяненко, О. I.
Гладченко, С. М.
Касяненко, О. И.
Гладченко, С. М.
Kasjanenko, O. I.
Нladchenko, S. M.
Ключові слова: ізоляти
живильні середовища
ідентифікація
изоляты
питательные среды
идентификация
isolates
nutritional environments
identification
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Касяненко О. І. Морфологічні та культуральні властивості ізолятів Сampylobacter spp. [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, С. М. Гладченко // Науковий вiсник Луганського національного аграрного унiверситету. - 2014. - № 60. - С. 60-65.
Короткий огляд (реферат): В статті наведені і проаналізовані результати досліджень щодо вивчення особливостей морфологічних ознак кампілобактерій, які були ізольовані із м’яса птиці. Наведені дані щодо культуральних властивостей Campylobacter spp. за культивування в рідких, щільних та напіврідких поживних середовищах. Враховуючи отримані результати щодо морфологічних властивостей і особливості культивування даних мікроорганізмів були проведені дослідження щодо диференціації та ідентифікації мікроорганізмів роду Campylobacter. В статье приведены и проанализированы результаты исследований относительно изучения особенностей морфологических признаков кампилобактерий, которые были изолированы из мяса птицы. Приведены данные относительно культуральных свойств Campylobacter spp. при культивировании в жидких, плотных и полужидких питательных средах. Учитывая полученные результаты относительно морфологических свойств и особенности культивирования данных микроорганизмов были проведены исследования относительно дифференциации и идентификации микроорганизмов рода Campylobacter.
Опис: The article describes and analyzes the results of researches on studying features of morphological signs of Campylobacter, which were isolated from poultry. The shown data regarding cultural properties Campylobacter spp. at cultivation of liquid, dense and semi-liquid nutrient mediums. Considering the results obtained relatively morphological properties and features of cultivation of these microorganisms have been conducted research on differentiation and identification of microorganisms of the genus Campylobacter.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2107
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Касяненко О.І.-авт (2).pdf738,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.